Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pomoc_EVP

Duch w domu

Polecane posty

Jeśli uważasz, że masz w domu ducha, a znajomi i rodzina kompletnie Cię ignorują jestem w stanie Ci pomóc. Zajmuje się rejestracją EVP (dla tych co nie wiedzą co to jest zapraszam do wikipedii), dzięki której udowadniam, że "coś się dzieje". Podchodzę do tego tematu z naukowym punktem widzenia, nie wtrącam w to religii,gdyż sam jestem ateistom. Zacząłem się interesować tą tematyką, kiedy przeprowadziłem się wraz z żoną do nowego mieszkania. Po paru dniach wiedziałem że nie jest to "normalne mieszkanie". Mam sporo nagrań (których nie udostępniam) gdzie wyraźnie słychać różne głosy. Jeśli jesteś z okolic Krakowa/małopolski - przyjadę i postaram się coś zdziałać w tym temacie. Oczywiście za darmo, ew opłata za paliwo. Można pisać na pomocevp@gmail.com Nie chcę tutaj jałowej dyskusji o demonach i diabłach - liczy się tylko nagranie. Tak więc czekam na maila i pozdrawiam. ps. nie bójcie się duchów! jesli coś trzaska/stuka, to jest to jedynie znak , że chcą powiedzieć coś co jest dla Nich istotne.

Gość gość
a co to da wystarczy sie pomodlic jaka mam pewnosc ze jestes tym za kogo sie podajesz i nie dorobisz kluczy albo w inny sposob nie wylorzystasz,,,,bylo w telewizji o znajomosci internetowej wywiozl wbrew woli i trzymal na mazurach nie jestem naiwna zycie mnie nie piescilo nie wiezre nikomu nawet mezowi a ci na ktorych moglam polegac juz nie zyja