Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdcfffffffffffffffff

tylu tu specjalistow to mi doradzcie

Polecane posty

Gość fsdcfffffffffffffffff

takasobieona89489045 nie rozumiem sama siebie jestem od kilku ostatnich miesiecy nerwowa wszystko przekladam na swojego chlopaka... podam wam przyklad sytuacji na poczatku mojego zwiazku bylam wyluzowana, razem z chlopakiem chodzilismy na imprezy byly dziewczyny i nie czulam nic szczegolnego a teraz np po 2 latach razem wkurzam sie o byle jaka laske na ulicy jak on nawet na nia spojrzy jak przechodzi np na przeciwko nas(co nie da sie nie zauwazyc!) nic mi ona nie zrobila nawet nie musi byc ladna, ale sie spojrzal i ja juz szal awantura co sie gapisz, idz sobie, s********j, albo szarpnee go... to nie jest normalne potem mam wyrzuty sumienia przepraszam go czasem.... chyba skonczyl to znosic bo ze mna zerwal... ale dalej sie odzywa powiedzial ze kocha i liczy ze sie zmienie ale nie chce mnie takiej narwanej. Ja nie wiem dlaczego sie tak zachowuje, sama sie nie poznaje,. co sie ze mna stalo? nie wiem jak to zmienic....

Gość gość
do psychologa lub psychiatry marsz

Gość gość
Musisz zakladac kilka watkow na ten sam temat?

Gość gość
musiał dać Ci powody, zdradzić, przegiąć, nadużyć zaufania skoro nagle czujesz się zagrożona i stąd ta zazdrość. Też tak miałam. Na szczęście mój po prostu zrezygnował z koleżanek dla mnie ;) może kiedyś mi przejdzie.

Gość gość
za dobry jest ten facet i za duzo ci pozwalal to nauczylas sie jezdzic po nim jak po starej szkapie.

dałam ci rade jak widać mało dla ciebie wygodna. Myslisz ze na to są jakies pigułki??:D nie ma tak łatwo trzeba samemu sie ze sobą zmierzyc :P