Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze mojej roboty

Polecane posty

Gość gość

Stresująca, atmosfera nia za fajna, ale najgorsze są obowiązki. Niby prestiżowa, ale co z tego jak średnio 3 razy w tygodniu czuję jakbym miała nóż na gardle? Byle pierdoła, byle pomyłka i mi łeb urwią. Czujęsięjak gówno. Najgorsze, że nie liczy się że 99 rzeczy zrobiłam dobrze, wytkną mi tylko tą jedną, w której siępomyliłam. K***a, po pracy idę się schlac

Gość gość
ja z*********m na produkcji i uwierz mi mam to samo.... nie dosc ze zap*****l nieziemski to ciagle sapie ci nad głową liderka albo brygadzistka. a jak sie pomylę w zleceniu to na wszystkie hale jest ryk i op*****l. Mam na 14 do roboty chyba wezme gaz albo noz i ich wszystkich pozabijam ja p*****le!

Gość gość
Ja tak nie znosiłam swojej aż sie zwolniłam a teraz będę szukać nowej, ale boję sie że nic nie znajdę. Zwolniłam sie z pracy z dnia na dzień bo już nie wytrzymałam stresu.

Gość gość
Ja się z poprzedniej zwolniłam honorowo, bo mnie potraktowali jak gówno zaraz po drugim miesiącu pracy. Znam fr i ang i mieli zatrudnic razem ze mną jeszcze jedną osobę z tymi językami na ten sam projekt. I co? Zatrudnili laskę bez francuskiego i z angielskim gorszym od mojego. Ja za nią odwalałam pół roboty, zbierałam baty(bo madzia nie mówi po francusku, a ty tak, więc rób za frajera). Po pół roku dowiedziałam się, że madzia w nagrodę za brak kwalifikacji na to stanowisko, dostała od firmy pieniązki na kurs francuskiego. Po roku ona dostała podwyżkę a ja nie. Wteyd odeszłam. J****am się z bezrobociem, aż trafiłam tu i się sram ze stresu codziennie. Wszedzie jest jakieś gówno. Tylko nieliczni mają szczęscie.