Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

deszcz w dniu ślubu

Polecane posty

Gość gość

no i jutro zapowiadają radykalny spadek temperatury i deszcz, a ja mam swój dzień. Niby nie jestem przesądna, ale jednak niepokoi mnie ta pogoda.

Gość gość
jaki dzień?

Gość gość
no nie posraj się przypadkiem. Nie masz przyjaciół, koleżanek, że na forum musisz taki żałosny temat zakładać? Ślub masz jutro, a siedzisz na kafe? Wyrazy współczucia.

Gość Kaknirf
No trudno. Pogoda to nie wszystko ;-) moi rodzice brali ślub w deszczową pogodę i są szczęśliwym małżeństwem :). Ja mam ślub 7 września, obawiam się, że pogoda bedzie jeszcze gorsza

Gość gość
to masz przerąbane u mnie padało ale tylko do godziny 10 a potem piękna pogoda była pogoda jest ważna

Gość gość
głupie k***y z kafe się hajtają:-D kurrwa z kim !? z psem czy z kafeteryjna ciipą:-D:-D

Gość gość
Tak, chajtają się... ha ha ha... w marzeniach na kafe. Buaha haha ha ha ha.

Gość gość
a co to za zabobon znowu z deszczem"? ludzie wyksztalceni, oczytani, a wierza w jakies gusla jak wiesniacy w XIX w.

Gość gość
Ja miałam 26 pażdziernika i miałam lepszą pogodę niż ci co w sierpniu bo akurat sierpień deszczowy był

Gość Kaknirf
ale pomimo obawy przed pogodą i tak już nie mogę się doczekać! :)

Gość gość
przecież deszcz w dniu ślubu to dobry znak! :)

Gość gość
jeszcze gorzej jak jest skwar ja bylam tydzien temu na slubie i weselu i ci kretyni mlodzi zrobili slunb w kosciele o godzinie 13.00 rozumiecie- wszyscy prawie plyneli, pot sie lał, tapety sie lały z facjat :D koszmar, na sali bylismy cos ok 15.00 nikt nie mogl patrzec na goracy rosol (szkoda ze jakiegos chlodnika nie dali) ale za to zimna wodka,browary byly w cenie :D o godzinie 20 czesc towarzystwa byla tak n******a jakby to byla godz, 3 rano, wiele osob nie wytrwalo do oczepin :D :D :D byli tez tacy co zdazyli sie n*****c dwa razy o 21 zaliczyli zgon, kimneli sie w pokoju o polnocy reaktywacja i znow w tango. mogli zrobic kosciol o 18 przeciez to lato jest podobno zarcia zostalo od cholery

Gość gość
Jak delikatnie pada, a ma padać cały dzień, więc nie wiem czy to taki dobry znak.

Gość gość
jutro slub,a pani ma czas na kafeterii głupoty pisać:-D z***bisty ślub i pewnie z***bisty partner,powodzenia :-D

Gość gość
ślub cywilny, więc mam czas :)

Gość gość
bo autorka zamiast sie zajac slubem, panem mlodym, to przezywa ze deszcz bedzie i juz c**j z wesela c**j ze szczesliwego zycia ze je sie nie uda itp

Gość goscik
a co za roznica czy cywilny czy koscielny?

Gość gość
eee to jak cywilny to nie martw sie pogodna. jedyny prawdziwy i z klasa i z piekna oprawa slub to koscielny

Gość gość
koniecznie zdaj relacje na żywo,wez telefon albo tablet i nawijaj co robicie,jak się bawicie,co do żarcia itp.tutaj wszyscy czekają na takie hity