Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy jestem normalna

Polecane posty

Gość gość

ostatnio dość często miewam takie akcje, że np. gdzieś idę i przez chwilę czuję się jakbym była moim byłym chłopakiem i styl chodzenia miała taki sam jak on, podobnie teraz, jem naleśnika i nagle przebłysk, że jestem moim aktualnym facetem i jem tak jak on. to trwa moment, ale czuję się wtedy jakby mnie ktoś trzasnął po ryju, bo przez tę chwilę nie czuję się sobą, w głowie mam obrazek, który odtwarzam, czyli np. mój jedzący facet i ten obraz jest tak dominujący, że czuję się dosłownie jakbym była w czyimś ciele :o czy to jest normalne? :o

Gość gość
k***a jakie loty :D idz do lekarza, moze masz guza mózgu?

Gość gość
no masakra jakaś :o a tego guza musiałabym mieć od dziecka, bo już w dzieciństwie coś takiego miałam, ale to jeden taki przypadek na długie lata, teraz mi się nasiliło tak że mnie cholera bierze. chyba pochodzę po lekarzach, zacznę od psychiatry 😭

Gość gość
nie wiem ,ale nie wydaje mi się to normalne.

Gość gość
Skad tyle kobiet coraz bardziej dziwnych. :D

Gość gość
Kiedys bylo b.duzo kobiet normalnych, a obecnie jak na lekarstwo. Chodza jakies z defektami, niedorobione itp. Moze miekkim c****m plodzone, lub po narkotykach i sa tego skutki w postaci takich zjebow.

Gość gość
Dziecko tez taka urodzi chore, jesli zlapie jakiegos desperata.

Gość gość
Na dysce techno walone przez naćpanych chemikaliami, więc jak mają być zdrowe.

Gość gość
to jest normalne,musisz dłużej tu przebywać,a wszystko będzie dobrze

Gość gość
Myślisz że to niemożliwe żebyś miała zwarcie od dziecka? Uszkodzenie mózgu po niedotlenieniu, prochach, alkoholu, grzyb jakiś, całe mnóstwo możliwości :-)

ja od 3 miesięcy mam takie coś że tak z nienacka o czymś pomyśle może to być głupota a za chwile mi sie spełnia to co myślałam i to nie są wcale dobre rzeczy

Gość gość
Dawaj numery multi na wieczór, konsekwencje trafienia biorę na siebie :-)

Gość gość
Nic się nie spełnia tylko w chwili gdy coś się dzieje to masz błęda w łepetynie od tego zwarcia i ci się wydaje że o tym myślałaś wcześniej :-)

Gość abi gabi
Autorko, poważnie takie coś masz? Ja też mam takie coś. To czasem tak jakbym nie wiedziała kim ja jestem. Przyjmuję zachowania innych. Śmiech, chód itp ale nie na stale tylko własnie takie chwilowe zachowania. Nie rozumiem dlaczego się tak dzieje

Gość gość
hehehe ja też tak mam.uważam że to normalne ,tylko o tym się nie mówi.myślę że my poprostu jesteśmy uważne ludzie i zauważamy jakie zachowania innych przejmujemy.mnie to zazwyczaj cieszy jak chodzę jak mój były,robi mi się wtedy tak cieplutko na sercu.

Gość gość33
powiem ci tak wierzę ci ja też tak mam mogę sobie wyobrazić dowolną osobę i jak by to powiedzieć być nią przez parę chwil widziec co ona widzi i zachowywać się jak ona pozdrawiam

Gość gość
Cieszy? To kuźwa schizofrenia jakaś, co będzie jak pomyślisz że jesteś rzeźnikiem a twój ukochany prosiakiem do rozebrania :-O

Gość gość
Idźcie do psychiatry po tablety jakieś ;-)

Gość gość
nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale ja też tak mam.... tylko nie czuję się "w ciele" tego człowieka, tylko przypominam sobie jak ktoś coś robi i muszę to imitować. nie potrafię tego określić tak jak Ty. leczę się na nerwicę i zaburzenia osobowości, ale nie zdobyłam się na opisanie terapeutce tego dziwnego objawu, który mam od zawsze.

Gość gość
i moja osobowość tak jakby ustępuje wizerunkowi innej... może to jest depersonalizacja? depersonalizacja jest przy depresji, nerwicy, schizofrenii i wielu innych chorobach, może u każdego przebiega troszkę inaczej.

Gość gość
No to juz wiadomo skad ten dziwny klimat na kafe.:D

Gość abi gabi
dokładnie, mam tak jak opisała tez gość33. Potrafię się wczuć w każdego znajomego i wiedzieć nawet jak i na co zareaguje. Dziwne to ale tez bardzo pomaga. Niejedna osoba powiedziała mi, że psychologiem powinnam zostać bo każdego rozumiem i nie wiedzą jak to robię a dla mnie to coś normalnego.

Gość abi gabi
przy nerwicy? No to pięknie... Ja ją u siebie podejrzewam bo rozmawiałam z moim facetem i chyba faktycznie może być coś na rzeczy. Na szczęście jestem osoba która zauważa u siebie takie zachowania tylko nie wiem czy to po prostu czasem przez pms.

Gość gość
jak coś Was niepokoi to mówcie specjaliście, naprawdę, traktujcie psychikę jak ciało a będzie łatwiej, nie dajcie się uwieść wrażeniu, że to wstyd. wstyd to zaniedbać.

Gość gość
"No to juz wiadomo skad ten dziwny klimat na kafe." cóż, to chyba logiczne, że na forach jest dużo osób z zaburzeniami, z problemami. mnie to nie dziwi. dla normalnych ludzi jest miejsce w realu. i to nie jest złośliwość, to logiczne