Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestes za aborcja

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość ruthvanaldin
za prawem wyboru.

Gość gość
dokładnie jw

Gość gość
nie.

Gość gość
prawo do wyboru

Gość czy to kobiety tak zdziczały
prawo do wyboru dla obu stron

Gość gość
w uzasadnionych wypadkach - gdy jest choroba genetyczna, g***t, ciąża zagraża życiu matki itp

Zdecydowanie przeciw. Równie dobrze mogłabyś zapytać, czy jestem za brutalnymi morderstwami dzieci, idących ulicą.

Gość gość
tak ,uważam że tabletki anty powinny być za darmo i bez recepty ,waśniewska ,ci co zagłodzili 4 latka i inni nie powinni miec dzieci to psychopaci

Gość gość
za obowiązkową aborcją - dla wszystkich

Gość gość
para może podjąc decyzję - bzykac się z zabezpieczeniem czy nie

Gość gość
uważam że profilaktyka jest wazna

Gość gość
nie jestem za aborcja. to już lepiej oddać dziecko do domu dziecka niż je ZABIĆ. :-O chyba że matce groziła by śmierć etc ale kościół w tej sprawie mówi że matka powinna oddać życie za swoje dziecko niż je usuwać..

Gość gość
A co mnie obchodzi to co mówi jakiś kościół?

Gość gość
kościół jest pełen facetów którzy nic nie robią - mają kucharki, sprzątaczki tzw gosposie które często jeszcze posuwają i nie opłacają im zus-u. nie wiedzą co to trud rodziny wiec takich nieudaczników i nierobów nie bierzemy pod uwagę.

zakat aborcji=przymus rodzenia.lilialuiza ja bym na ciebie napuscila kilku denegeneratow,zeby cie w koncu tego twojego dziewictwa pozbawili i zapoldnili a potem zmusilabym cie do urodzenia,bo inaczej chyba nie zrozumiesz.chcesz to miej nawet 8 dzieci.mikt tu nie mowi o zabijaniu dzieci tylko usuwaniu plodu.idz do szkoly jeszcze raz.plod to nie czlowiek nawiedzona katoliczko.

Ten kto jest za aborcją powinien był zostać usunięty jeszcze jak był płodem. Tyle w temacie

Gość gość
"mamusiu, spójrz jaki/jaka jestem śliczny/a , jak nam razem dobrze/byłoby dobrze, a Ty chciałaś/usunęłaś mnie"!!! Jak możecie o tym myśleć. Te dzieci powinny was w snach nawiedzac potem. Rozumiem tylko bardzo bardzo bardzo szczególny przypadek.:-O ! AR

Gość gość
naprawde byłybyście w stanie urodzić bardzo chore, niedorozwinięte dziecko,? bliżnięta syjamskie zrośnięte głowami, czy w jakiś inny straszny sposób, albo takie, gdzie jeden płód rozwija się wewnątrz drugiego? Dla mnie skazywanie dziecka na cierpienie do końca życia jest zbrodnią, a nie usunięcie płodu. A osoby, które skazałyby na donoszenie ciąży i poród zgwałconą brutalnie 13latkę powinny mieć robione badania psychiatryczne -.- Hipokrytki.

idioci!!! czesc z was pewnie sie urodzilo w latach 70-tych.wtedy byla aborcja legalna i nikt tego nie przezywal.dopiero pozniej kosciol sie wpieprzyl do polityki bo chce,zeby sie rodzilo jak najwiecej tepych owieczek,w koncu ktos musi na nich robic.ja zywam inkubatorem nie jestem i nie bede!!!!nawet nie wiecie ile waszych matek moglo usuwac ciaze w tamtych czasch:Dp.s.wyjatkiem jest zapewne rodzina lililuizy bo tam chcocy zryc nie mileli co to i tak sie mnozyc beda:DAMEN

Gość gość
u nas 3 kolesi zg****iło 15 letnią dziewczynkę - wracała z zajęć dodatkowych ok 19 i ją wciągnęli do samochodu, rodzice zagorzali katolicy KAZALI jej urodzić, dziewczynka próbowała popełnić samobójstwo i tak dziecka nie odratowali, teraz ma paraliż lewej ręki i częściowy nogi :(

Każdy płód to człowiek. Co, że chory? Skoro żyje, to znaczy, że jego życie ma sens. Nie zabiłabym upośledzonego dziecka tak, jak nie zabiłabym dziecka, które spotkałam dziś rano, gdy szło do przedszkola.

Gość gość
każdy z g****icieli dostał wyrok w zawiasach - normalnie chodzą po ulicach :( wiem że ta dizewczynka do dzisiaj leczy się psychiatrycznie, ciągle kibluje a wcześniej same piątki... macie ten swój kościół

Gość gość
Płód to nie człowiek, płód to płód. Życie potrafi być dużo gorsze od nieistnienia.

Gość gość
przecież kościół to już dno totalne, księża lenie i pasożyty, wysługują się gosposiami, moja ciotka była taką gosposią ksiadz zarabiał średnio 5500/m-c a nawet jej zusu nie opłacał, dziś ciotka nawet nie ma emerytury, kazał jej robić sobie laskę, wcale nie ściemniam, napradę tak było :(