Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZROZPACZONAA

BRODAWKI PŁASKIE NA TWARZY

Polecane posty

Gość ZROZPACZONAA

Witejcie, mam pytanie do kosmetyczek które potrafią usunąć brodawki płaskie z twarzy oraz do osób które je miały i się pozbyły... Mam je od 6lat większość jest w takim "starym" stadium - są w kolorze skóry i lekko wypukłe, niektóre są czerwone. To wirus brodawczaka dlatego lekkie zadrapanie powoduje rozsiewanie się ich dalej. Ze względu, że są na twarzy nie mogę stosować preparatów dostepnych w aptekach (brodacid, wartner, wartix itp) ani jaskółczego ziel itp bo robią blizny. Próbowałam darsonwalu (wiele zabiegów bo kupilam sobie to urządzenie) skóra ogólnie się poprawiła a brodawki jak były tak nadal są:( Proszę pomóżcie nie mam juz do nich sił.

Gość ZROZPACZONAA
Proszę nie piszcie o skórce cytryny, cebuli i innych specyfikach - nie można ich stosowac na twarz... Proszę o porady skutecznych SPRAWDZONYCH i bezpiecznych zabiegów kosmetycznych bo tego jeszcze nie prbowałam (nigdy nie bylam u kosmetyczki). Z góry baaardzo dziękuję:)

Gość gość K
Najpierw to się udaj do dermatologa, ewentualnie do lekarza medycyny estetycznej, a nie do kosmetyczki, bo całkowicie spaskudzisz sobie twarz.

Gość ZROZPACZONAA
jezuuu... przecież piszę że to DO KOSMETYCZEK pytanie. Oczywiście byłam u dermatologa i do nawet kilku w 3 miastach. Gdyby te leczenie dało jakiś efekt nie pytałabym o poradę. Przez 6 lat spróbowałam juz MNÓSTWA terapii/zabiegów (aldara, zamrażanie, pasty cynkowe itd itp)

Gość ZROZPACZONAA
Jest na sali kosmetyczka??? :D:D Proszę o pomoc jak pozbyć się tych kurzajek?