Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biodra 103 cm

Polecane posty

Gość gość
Wg kanonu najbardziej idealnymi proporacjami sa: roznica będzie obwodem pasa i biodem powinna wynosic 30cm:) 90-60-90 jak ktoś ma 100cm w biodrach a w pasie 70 to jest b,proporcjonalnie zbudowany:)Piekna figura

Gość gość
No tak, a jak ktoś ma w pasie 85, a w biodrach 115, to też jest ideałem? W końcu różnica 30 cm jest

Gość gość
no ale tak jak u mnie 71 na 103 mysle ze nie jest jeszcze tak zle pomimo tych 103 w biodrach, szeroki mam tylek ale tak jak mowie mimo tych wszystkich nie przychylnych czasem przykrych komentarzy tak w internecie na forach jak i w moim prawdziwym zyciu, mysle ze wiele ludzi mysli o mnie "prawdziwa kobieta", moj chlopak tez powtarza mi czesto gdy lapie mnie gorszy nastroj przez to, ze ktos kto mowi ze mam "taaaaki zad" , ze jest pewien ze gdybym sie rozebrala przed takim facetem to by sie posikal z podniecenia

Gość gość
Ja bym Cię w******ł.

Gość Zorro II
Hi dziewczyny wy to chyba wszystkie macie a "tym" punkcie kompleksy tak ja k moa dziewczyna. Wzrost 170 cm, waga 59, biodra 107 cm i ma z tymi 107 centymetrami problemy ale dla mnie to najseksowniejszy tyleczek na ziemi.