Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1993ania

Szkoła Policealna Gowork Łódz

Polecane posty

Gość 1993ania

cześć idzie ktoś do goworka w łodzi. trafiam na ich reklamę w necie i szukam opinii o nich ? reklamują się że szkoła i praca proszę pomożcie

Gość gość
cześć ja byłam u nich na kursie masażu I i II stopnia spoko. przyjemne zajęcia. teoria i dużo praktyki naprawdę. polecam śmiało biegnę bo klient na masaz ma na 15.30 a te korki wiecie jak jest. :( 1993ania jeśli szkoła policealna ma taki wysoki poziom jak kursy to śmiało polecam!

Wlasnie sie zapisalam do krakowa do gowork na fryzjerstwo, moj brat chodzil do gowork ale nie w krakowie, bo w tym mieście jest szkoła pierwszy rok, na szczęscie otworzyli teraz w Krakowie. On chodził na technika informatyka i mi poleca. Tylko ze slyszalam ze jest jeszcze jakis kierunek z masazem, chyba technik masażysta i nie wiem czy nie zmienic kierunku :P

Gość gość
Ja się zapisałam na kosmetyczkę a kolega na technika BHP do GoWork do Łodzi, mam nadzieję że się nie zawiedziemy :)

Gość kosa

W Łodzi najlepszą szkołą policealną moim zdaniem jest Studium Pracowników Medycznych i Społecznych.

Gość otylia25
Dnia 2.08.2019 o 11:34, Gość kosa napisał:

W Łodzi najlepszą szkołą policealną moim zdaniem jest Studium Pracowników Medycznych i Społecznych.

Również polecam 😉 ukończyłam tutaj kierunek Technik Ortopeda z dyplomem 🙂 i obecnie pracuję w zawodzie