Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hello Kitty wejdźcie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy już to było, ale daje do myślenia. Jest dużo za jak i przeciw. http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/903169,hello-kitty-kto-uwaza-ze-to-znak-szatana-zdjecia,id,t.html?cookie=1 Nie wiem co o tym mysleć, ale ostatni link daje do myślenia, bo to co mamy na ubrankach dla niemowląt, jest też na róznych głupawych rzeczach .

Gość gość
a ty dobrze sie czujesz?

Gość gość
A czemu ma się źle czuć? Też natrafiłam gdzieś na masę tych artykułów, nie tylko polskich.

Gość gość
Powiem tak jak ktoś tak mysli , w złym znaczeniu to faktycznie jest złe .Ja akurat leje na to i moja córka lubi hello kitty

Gość gość
my jesteśmy buddystami drugie pokolenia i hello kitty się nie boimy :)

Gość gość
To fakt, że chore w tym wszystkim jest to iż znak Hello Kitty jest teraz niemal na wszystkim. Szłąm z córką (3 l ) przez hiper market, ona wypatrzyła podpaski z HK i w krzyk, że ona to chce... :O

Gość gość
Ciekawe jak siostry zakonne zareaguja na moja córkę z wyprawka hello kitty he he , chce ich miny zobaczyć he he

Gość gość
sorry ale komuna już mineła jak mi się podoba to mogę ubrać córkę nawet w diably

Gość gość
Jak dla mnie, to komuna - nie komuna, chodzi o fakt, że to co twoja córka ma np na śpioszkach, jakaś lafirynda ma na wibratorze he he :D

Gość gość
na szczęście nie interesuje mnie to, co kto ma na wibratorze :-P

Gość gość
moja corka szaleje za kitty jej wybor. teraz wszystko z kitty podpaski, reczniki paierowe.chusteczki higieniczne , papier toaletowy. ostatnio na zakupach- kupowalam reczniki papierowe corka zobaczyla kitty i ona tez chce. ale odpuscila sobie.

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi ale sa granice , moja córa lubi HK , ale recznik czy papier to juz przesada :)

Ja nie rozumiem co jest złego w hello kitty. Jak dziecko lubi to niech nosi. Mój synek ma nawet bluzkę z diabelkiem i co?

Moj kot spi na kocu z tym kitty..mnie osobiscie ta glowka bez ust drazni.

Gość gość
A monster high już diabelskie nie jest? :D A też teraz na wszystkich dziecięcych ciuchach.

Ja osobiscie nie dozumiem jak mozna ubrac niemowlaka w trupie czachy.Mojej starszej corce nigdy tez bym takiego ciucha nie kupila.

Gość gość
moje dziecko uwielbia ,moja córka szaleje moja córka kocha ....itu pitu pierdu pierdu ciapu ciapu ludzie ogarnijcie te swoje móżdżki demokratyczne weźcie się w garść czytać tego nie można infantylizm debilizm totalny

Cale to hell o kitty jest glupie..tak jak wszystkie bajki z cartoon network czy disney xd sa tak strasznie durne..leca tam takie teksty ze az uszy wiedna..A dla dzieci nie ma nic wartosciowego albo debilne teletubisie gejowskie jakies albo napieprzanka na kartonie..to jest taka paplanina ze po pol godziny leb boli. .Iestety telewizja oglupia od najmlodszych lat.

Gość gość
autorko nie osmieszaj sie błagam :D

Gość gość
o jakim ośmieszaniu mówisz? że ktoś podał kilka linków i stwierdził, że ma mieszane uczucia? :O

Gość gość
monster high ... trupio sine lalki, mega brzydkie itd :/