Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piję herbatę

Poznałam przystojnego faceta czy to możliwe by on

Polecane posty

Gość piję herbatę

Poznałam przystojnego faceta, zupełnie nie moja liga, wydaje się być mną mocno zainteresowany, w związku z tym pytanie - czy ktoś jaki on może na poważnie zainteresować się kimś takim jak ja? dodam,że jestem zupełnie zwyczajną kobietą, niczym niewyróżniająca się z tłumu...

Gość Pawelito
Nie martw się, ja miałem to samo - zawsze myślałem, że jestem brzydki i nieciekawy ale co się okazało, że znalazłem chłopaka, który jest mega przystojny, mega mądry i mega inteligentny, co prawda rozstaliśmy się, ale też myślałem, że to nie moja liga. Wiary w siebie, dobry ciuch, makijaż i próbuj, co Cię to kosztuje?

Gość piję herbatę
Nieustannie gnębią mnie myśli, że w momencie kiedy mnie "zaliczy" da sobie ze mną spokój... naturalnie dam o siebie, ale piękniejsza się przez to nie stanę:(

typowe zachowanie kobiece, martwic sie na zapas. jesli sie tak boisz to daj sobie spokoj i sie w to nie angazuj. oczywiscie, ze tak nie zrobisz. lepiej sie pomartwic i wpasc jak sliwka w kompot a potem pisac-wiedzialam od poczatku, ze tak bedzie ale nie moglam sobie tego odmowic. jaki z tego moral?

Gość piję herbatę
a czy da się jakoś wyczaić prawdziwe intencje? sparzyłam się kiedyś, więc teraz jestem ostrożna

nie wierze, ze jest na to jakis sposob. po prostu zachowaj troche rozumu i rozsadku. i co najwazniejsze, nie dodawaj calej kupy iluzji do rzeczywistosci.

Gość piję herbatę
cóż, raz się żyje... będzie co ma być :) dziękuje za Wszystkim za dobre słowa:)

Gość gość
a czy da się jakoś wyczaić prawdziwe intencje?   bez zaliczenia się nie da. Zaliczy i nie ucieknie, wtedy intencje szczere

Gość piję herbatę
co prawda wolałabym dowiedzieć się przed...ale również mam świadomość, że tak na dobrą sprawę, inaczej się nie da...

Gość gość
No widzisz. Mało tego, jak zaliczy i rzuci to przecież nie będzie twoja wina, tylko jego. On wyjdzie na d*pka. Nawet nie będziesz miała powodu do rozpaczy.

Gość gość
d-u-pek nie przechodzi, więc niech będzie c*pka

Gość też lubię herbatę
( to mały żart a propos Twojego nicku autorko ;) ) Ktoś dobrze napisał-nie martw się na zapas. Widocznie posiadasz jakąś cechę która odpowiada jemu ;) a poza tym może WIDZI Cię inaczej :):):) Ja też uważam że jestem przeciętna ( aby nie napisać nieładna) a On...uważa że jestem atrakcyjna i seksowna ( dlaczego-ciągle nie wiem mimo że to już ponad rok :) ). A jeżeli okaże się motylem co to z kwiatka na kwiatek-czego Ci nie życzę- niech żałuje że odrunął. Powodzenia

Gość gość
czy nalega i jak bardzo nalega na pogłębienie znajomości? ile się już spotykacie?