Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bart simpson

Horoskop na piątek

Polecane posty

Gość bart simpson

Baran 21.03-19.04 Weekend zapowiada się niespokojnie. Będziesz musiał skonfrontować się z ludźmi, których nie lubisz i którzy po raz kolejny napsują Ci krwi. Byk 20.04-20.05 Możesz czuć się mocno osłabiony. Przez weekend lepiej odpocznij i nie forsuj się, bo wylądujesz u lekarza. Bliźnięta 21.05-21.06 Będziesz miał pociąg do twórczego spędzania czasu. Nie wystarczy Ci siedzenie przed telewizorem, zapragniesz obcowania ze sztuką. Rak 22.06-22.07 Postaraj się opanować swoje szkodliwe nałogi. W weekend będziesz kuszony, aby robić coś, co nie przyniesie Ci żadnego pożytku. Lew 23.07-22.08 Najbliższe dni zapowiadają się wspaniale. Będziesz w doborowym towarzystwie, które bardzo Cię lubi. Panna 23.08-22.09 Czas na wewnętrzną refleksję. Dzisiaj ktoś okaże się kimś całkiem innym, niż Ty to sobie Panno wyobrażałaś, może czas zakończyć tę znajomość? Waga 23.09-22.10 Nie powinnaś narzekać. Będziesz mogła spędzić czas jak lubisz, ponieważ ktoś zaproponuje Ci randkę w Twojej ulubionej scenerii lub wspólny wyjazd. Skorpion 23.10-21.11 Po raz kolejny Twoja obsesyjna zazdrość będzie przyczyną problemów! Uważaj, aby sam sobie nie robić na złość. Strzelec 22.11-21.12 Interesujący ludzie w bardzo ciekawej scenerii, to właśnie będzie Twoim udziałem w najbliższych dniach. Teraz wkraczasz na nieznane rewiry. Koziorożec 22.12-19.01 Los będzie Cię wystawiał na próbę, w szczególności jeżeli chodzi o Twoje sprawy partnerskie. Nie zniechęcaj się, cierpliwość popłaci. Wodnik 20.01-18.02 Czekają Cię kłopoty z członkami Twojej najbliższej rodziny. Może czas odpuścić sobie tłumaczenie tego, że masz prawo do wolności i własnych decyzji? Ryby 19.02-20.03 Przed Tobą gorycz rozczarowania. Po raz kolejny ktoś powie, że jesteś Rybo naiwna, nic nie szkodzi, Ty przynajmniej masz serce.

Byk 20.04-20.05 Możesz czuć się mocno osłabiony. Przez weekend lepiej odpocznij i nie forsuj się, bo wylądujesz u lekarza. xxx E? Ja mam wielką imprezę jutro. I głowa mnie boli.