Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftgyhjhk

czy to normalne że jestem o to zazdrosna

Polecane posty

Gość ftgyhjhk

zerwałam z nim dwa tygdnie temu, na facebooku umieścił niedawno nowe zdjęcie i polubiło to zdjęcie 8 osób i same jego ładne koleżaneczki, wczesniej jak był ze mna i dodał zdjęcie to nikt tego zdjęcia nie polubił :o teraz nawet jak umieszcza jakąś piosenke to nagle połowa kolezanek je lajkuje. Jestem o to zazdrosna czy to chore ?

Gość gość
a ile razem byliscie?

Gość coole wyjebaaanee
no raczej? skoro z nim nie jesteś to c**j cie to powinno obchodzic. zreszta nie wiem jak mozna byc zazdrosnym o ryjbuk, a jak sytuacja wyglada w realu?

Gość ftgyhjhk
zerwałam z nim bo się dowiedziałam że zrobił cos bardzo głupiego, o jego byłej i innych jego głupotach. Mówił że tak bardzo kochał a nawet nie próbował mi tego wszystkiego wytłumaczyć tylko kręcił, powiedziałam żeby dal mi spokój a on pózniej już się nie odzywał wiec uważam że to koniec związku. Byliśmy ponad dwa lata razem.

Gość upqwofjort
chyba za krótki czas minął od rozstania, żeby Cię to nie ruszało. ja też zerwałam z facetem, po tygodniu zaczęłam go prześladować na facebooku i aż się we mnie gotowało jak widziałam ile lajków zdążył przez ten czas umieścić pod zdjęciami jakichś panienek. po miesiącu mi przeszło, teraz to już nawet usunęłam go ze znajomych :P

Gość ftgyhjhk
no właśnie zastanawiam się czy go nie usunąć ze znajomych :O nie zniosę tego jak zacznie zmieniać status związku na zajęty, dodawać zdjęcia ze swoją nową dziewczyna i rózne inne sytuacje. Mam tez jego siostry w znajmych które jajkują wszystko co się rusza więc je tez musze chyba usunąc i zawsze przez nie będę się dowiadywała tez o nim :o je chyba tez usunę :/

Gość ftgyhjhk
i to nie on jak na razie lajkuje ale one jego :o wczesniej tego jakos nie robiły, teraz się obudziły :o