Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa mamba21

Spóźniający się okres i białe upławy

Polecane posty

Gość malinowa mamba21

Cześć dziewczyny. Mam pewien problem. A więc... Ostatni stosunek miałam równy miesiąc temu, chyba w dni niepłodne (nie jestem pewna ponieważ nigdy nie obserwowałam dokładnie swojego ciała itd), moje cykle są dość regularne- 30-32 dni. Jakieś 2 tygodnie po stosunku miałam najpierw brunatne upławy, później czerwone, i brązowe trwające około tygodnia (dość obfite jak na upławy) i w tym czasie bolał mnie brzuch jak podczas miesiączki. Teraz okres spóźnia mi się tydzień, mam białe (serowate) upławy o nieprzyjemnym zapachu, wrażliwe piersi i czasami swędzi mnie pochwa, zauważyłam też strupki i sączące się ranki na wzgórku łonowym. obawiam się czy to ciąża.... test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny, jak myślicie to co może być? Ciąża czy może jakaś infekcja?

Gość gość
Tak czy owak idź do lekarza. Ewidentnie coś jest nie tak. Może to infekcja plus zaburzenia hormonalne.

Gość gość
te upławy to grzybica

Gość malinowa mamba21
wypowie sie ktos jeszcze?

Gość gość
No grzybica jak nic a ciąża moim zdaniem bardzo wątpliwa. Po miesiącu test wykazałby ją jak nic.

Gość gość
Zapisałas się do ginekologa?

Gość gość
Do lekarza. Ciąża nie objawia się swędzeniem i pieczeniem, ani żadnymi strupkami, tylko pozytywnym wynikiem testu ciążowego. A stan zapalny nie daje pozytywnego wyniku testu, tylko pieczenie i swędzenie. To nad czym tu się zastanawiać?

Gość gość
Masakra dziewczyno masz grzybice i stad ci sie spoznia okres!!! Do lekarza!!!!!