Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak ochoty na seks

Polecane posty

Gość gość

Mam taki problem... Jestem z chlopakiem ponad poł roku i jest nam ze sobą bardzo dobrze, dogadujemy sie wspaniale itd... Tylko od jakiegos czasu jezeli chodzi o seks to on rzadko ma ochote, w sumie od samego poczatku to ja prawie caly czas pierwsza wychodze z inicjatywa, on prawie wcale... Jestesmy mlodzi i zdrowi i nie wiem w czym tkwi problem... Juz zaczynalam myslec ze moze mu sie nie podobam i nawet mu to powiedzialam ale on twierdzi ze tak nie jest, powiedzial ze w sumie nigdy mu nie bylo lepiej z zadna inna kobieta. Kochamy sie raz w tygodniu i to najlepiej w weekend, bylam juz w zwiazkach z innymi mezycznami i wiem jak to wszystko wyglada dlatego mnie to troche dziwi ze z nim tak jest... Nigdy nie spotkalam sie z tym zebym miala wieksza ochote na seks niz facet... Jestesmy mlodzi i nie dlugo ze soba i teraz tak jest to co dopiero bedzie potem.

Gość gość
W pewnej gazecie przeczytalam ze robiac facetowi loda wloz mu palec w odbyt na ok. 5 cm i stymuluj mu jego punkt G . Wyprobuj moze podziala. Prawdopodobnie jest bardzo dobre wtedy facetowi tak jakby on tobie lizal i stymulowal palcami w srodku c*p.ki .

Gość gość
W pewnej gazecie przeczytalam ze robiac facetowi loda wloz mu palec w odbyt na ok. 5 cm i stymuluj mu jego punkt G . Wyprobuj moze podziala. Prawdopodobnie jest bardzo dobre wtedy facetowi .

Jesteś zakłamaną zboczenicą. :) Prowadzisz spokojne ustabilizowane a jednak coś cię kusi by zajrzeć na erotyczny . Przyzwoite kobiety robią właśnie wielkie pranie skarpetek swoich mężów z nadzieją że ci odwiedzając burdele będą mieli siłę wmówić swojej żonie że patyk, który trzymają w ręku to bukiet róż.