Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wlozyc tampona

Polecane posty

Gość gość

Mecze sie i mecze a nadal nie wchodzi. Co robie źlę?

Gość mallllaaaaaaaa
jestes dziewica?

Gość gość
Własnie o to chodzi, że nie. A tampona nie mogę włożyc

Gość gość
Tak,jakbyś wibrator wkładała dziecko....

Gość gość
To postymuluj sobie lechtaczke troche, nastepnie sprobuj palcami rozszerzyc pochwe i wloz go jak napisano wyzej jakbys wkladala sobie wibrator czy nawet siadala na penisa.

Gość gość
Dziewczyno nie przesadzaj nie chcesz chyba powiedzieć że używasz tamponów po raz pierwszy dwoma palcami lekko rozchylasz wargi sromowe a palcami drugiej ręki wpychasz tampon. Jeśli i to sprawi ci trudność to spytaj w aptece o specjalne aplikatory do tamponów lub po prostu używaj podpasek wydaje mi się żę są bardziej higieniczne od tamponów

Gość alicja1986
przede wszystkim musisz sie rozluźnić - spięta nic nie zdziałasz :P najlepiej usiądź w kucki, rozluźnij się :) a potem wkładasz :)

Gość gość
Zawołaj swego chopa!!!Chopy to je specjality od wkładania

Gość gość
Włóż najpierw placa i zobacz. Mi też czasem coś tam przeszkadza a to dlatego ze napieram na ściankę i muszę mu pomoc palcem ;)

Gość gość
Włóż najpierw placa i zobacz. Mi też czasem coś tam przeszkadza a to dlatego ze napieram na ściankę i muszę mu pomoc palcem ;)

Gość najlepiej
Uzyc "zelu nawilżającego do pochwy ". Fakt, ze kosztuje ok 10 zl ale jego solidna porcja naprawde pomaga. Pamietam, ze jako nastoletnia dziewica zawsze mialam problem z aplikacja tamponu, wydawalo mi sie, ze jego zalozenie jest wrecz niemozliwe ale po posmarowaniu takim zelem -dosc obficie samego tamponu jak i palca (mysl ze lubrykant z seks shopu rowniez spelnilby to zadanie) wydawalo sie to dziecinnie latwe. Do dzis uzywam "wspomagaczy" gdy chce sie wykapac a mam akurat okres choc 26 letnia ze mnie babab bo wtedy zyczajnie nie boli

Gość najlepiej
wykapac tzn - poplywac w jeziaorze lub basenie, a taki zel mozna nabyc w kazdej aptece