Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____Ona______

Masturbacja

Polecane posty

Gość _____Ona______

Hej, Dziewczyny mam meza ale nie jestesmy teraz razem. On jest w domu a ja w domu rodzinnym (sprawy rodzinne) Brakuje mi seksu czasami, wiec sie masturbuje. No i zastanawiam sie czy mu o tym nie powiedziec... Tzn. czy to normalne ze facet wie o czyms takim... Chcialabym mu powiedziec ale nie chce zeby sobie cos o mnie pomyslal... Jest moim pierwszym facetem, a ja mam jeszcze troszke wstydu i taka glupiutka jestem. Moze Panowie powiecie czy chcielibyscie wiedziec co Wasza kobieta robi? Dziekuje za odpowiedzi ;)

Gość gość
kiepsko prowokujesz ;-) jak na pokrakę przystało :-) do 16.56 dojdziesz albo cię dowiozą we dwa samochody albo dwa kartofle na jednej rami to zależy co kti i komu włązić w d**ę bedziesz albo kto z niej zasadził ci solidnego kopa ;-) otrząśnij się bo synowie channy cię poszczują takie to som walczaki - po mamusi egheghge

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
Mi sie też zdarzyło pare razy, też mi głupio było powiedzieć mojemu Chłopakowi aczkolwiek powiedziałam mu o tym.... Powiedziałam mu że nie będe tak robiła aleznowu mi sie zdarzyłoi to nie raz ;p.... ale mówiłam mu o tym bo chciałam być z nim szczera, teraz się już powstrzymuje... i tego nie robie .... Szczerość to podstawa, a mnie jednak sumienie gryzło ;p ale wstyd mi za to.

Gość _____Ona______
Ja bym chciala mu o tym powiedziec, ale brak mi odwagi i co on sobie o mie pomysli... Chcialabym nawet tak przy nim, ale wiem na pewno ze nie dalabym jeszcze rady... ;) Dziekuje za odpowiedz. A jak Twoj chlopak zareagowal?

Gość _____Ona______
No i najgorsze w tym wszystkim jest to ze mi sie to spodobalo ;) Najgorsze albo najlepsze heh

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
no hmmmmmm jak mu pierwszy raz powiedzialam ;p to był zaskoczony i tak się uśmiechnął ... no ale widzialam ze byl niezadowolony z tego powodu, a to nie bylo piuerwszy raz bo potem znowu mi się zdarzało .... i znowu .... więc poprosił mnie żebym tego nie robila itd no smutny był ... więc teraz 3mam fason i tego nie robie :P

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
ale za kazdym razem mu sie przyznawałam, tak jak juz pisalam wczesniej bo sumienie mnie gryzło ;p a on jest taki Kochany :D

Gość _____Ona______
O jej... To teraz juz sama nie wiem. Kurcze a naprawde mi sie to spodobalo... Ale powiem mu dzis wieczorem... Ciekawe jak zareaguje... Szkoda ze bede musiala zrobic to przez telefon lub skype ale nie wiem kiedy bede mogla mu to powiedziec prosto w oczy i czy wtedy w ogole bym sie odwazyla na to :)

Gość _____Ona______
A nie pytalas Go moze czy nie chcialby tego zobaczyc? Ja ostatnio jak rozmawialam z mezem to tak sobie zartowalismy ze teraz samemu trzeba sobie radzic kiedy nie mozemy byc razem to on powiedzial ze czeka na mnie... Ale pozniej dodal ze jak chce to On moze na mnie popatrzec jak sie bawie sama... No to ja od razu nie nie nie... Ciekawe jak zareaguje jak mu powiem co ja robie sobie hehe

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
raz tak zrobiliśmy że masturbowaliśmy się pod prysznicem :P heheh no fajnie było i atmosfera gorąca :) Ja też na początku nie chciałam mówić i długo nie mówiłam bo to mi się podobało ;p no ale w rezultacie sumienie mnie gryzło i się przyznałam ;p

Gość _____Ona______
Ja mu powiem dzisiaj... Ciekawe jak zareaguje... Teraz jestem zadowolona a jak przyjdzie co do czego to wszystkie literki w gardle mi stana hehe

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
wiem coś o tym mi też było strasznie ciężko się do tego przyznać było mi wstyd ;p i to bardzo hehe :P

Gość _____Ona______
Dam rade... Teraz jak o tym mysle to az mi sie zachcialo hehe

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
heh to daj znać jak Wam rozmowa poszła :)

Gość _____Ona______
Ok, nie ma problemu... Haha Ale beda jaja... Ciekawe co powie :D

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
no ja myślę że zrozumie :)

Gość _____Ona______
Tylko zeby pozniej nie zaproponowal ze chcialby zobaczyc haha

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
no wiesz wtedy zaproponuj mu żeby robił to samo !:D a co !:D

Gość kamila i ania
weź mu wreszcie powiedz i przestań się podniecać, bo zaczynasz mnie denerwować, w ogóle co to za małżeństwo? wy ze sobą rozmawiacie na inne tematy niż kulinarne?

Gość _____Ona______
heh Dokladnie... O jej On nie ma pojecia co go za rozmowa dzisiaj czeka haha malinaaaaaaaaaaaaaa jestes zajefajna haha

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
hehe dzięki !:D Powiem Ci tak na pewno będzie zaskoczony :D:D pewnie łatwiej Ci będzie powiedzieć to przez telefon niż w cztery oczy hehe :D ale skoro nie wiesz dokładnie kiedy się zobaczycie :D to powiedź mu już dziś :D

Gość kamila i ania
bo on jest nienormalny i nie wie, że dla przyjemności pakujesz sobie paluchy w p***ę

Gość malinaaaaaaaaaaaaaa
hmmm ja robiłam sobie dobrze wyłącznie poprzez dotykanie łechtaczki efekt nieziemski! :D

Gość kamila i ania
czy wy obie jesteście z oazy?

Gość _____Ona______
Ja tez tak robie... Ale marzy mi sie jakis wibrator, z mezem go uzywamy czasami i co wtedy sie ze mna dzieje... eksplozja normalnie. A Ty uzywalas juz wibratora?

Gość kamila i ania
czasem używam, zwykle wieczorem zabijam nim komary na ścianach, bo jest długi i lepiej leży w ręku niż kapeć :classic_cool:

Gość gość
Moja droga myślę że tak powinnaś mu o tym powiedzieć,masturbacja nie jest niczym zdrożnym nawet w małżeństwie,wydaje mi się żę brak bliskości z tobą on odczuwa w podobny sposób,mężczyżni częsciej uprawiają masturbację niż kobiety. Myślę że on to zrozumie a być może nawet zaimponujesz mu że myślisz o nim w ten sposób.

Gość _____Ona______
Dziekuje za odpowiedz. Wlasnie zbieram sie do rozmowy i zastanawiam sie od czego zaczac :)