Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdffddsfsd

28 letni facet niczym dziecko

Polecane posty

Gość fdffddsfsd

Wiecie co, ręce mi opadły. Spotykałam się z nim od lutego. Ponad tydzień temu się na mnie OBRAZIŁ (jak w końcu wydusiłam z niego, co jest nie tak - bo nie odzywał się do mnie - okazało się, że chodzi o błahostkę). Postanowiłam zachować się dojrzale i z nim porozmawiać, no ale przecież do niczego go nie zmuszę. I tak sprawa pozostała niezałatwiona (w zeszłą sobotę napisał mi tylko, że jest z kolegami, i jest pijany). Kilka dni potem zapytał co u mnie, żeby zaraz po tym napisać, że był na rekrutacji w firmie, w której pracowałam (dostałam wymówienie). Odpowiedziałam co u mnie, cisza. No i hitem była jego kolejna wiadomość, żebym... usunęła tę firmę z pola praca (napisał to w złośliwy sposób). Na moją odpowiedź, że mam lepsze rzeczy do roboty (co akurat było prawdą, nie siedzę dniami na FB), dał mi do zrozumienia, że przecież nic ważnego nie robię :D Odpisałam mu grzecznie, że nie zachowuje się w porządku, ale (niestety?) nie odpisał. Rozumiem, że nie jesteśmy już razem, ale pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Nienawidzę niejasnych sytuacji, no ale cóż, ta chyba jest już jasna... żenada

Gość fdffddsfsd
Aha, a wcześniej jak aplikowałam do tej firmy (jest dość znana), powiedział mi tylko "wiesz ilu ludzi tam aplikuje?" - żadnego powodzenia, nic. A potem się dostałam. Jak dostałam wymówienie, było mi źle, o czym mu mówiłam, ale nawet nie próbował mnie pocieszyć...

Gość gość
To d*pek,a nie dziecko:P

Gość Martini z oliwką
daj sobie spokój z idiotą, miałam już styczność z takimi - walą gorsze fochy niż te przysłowiowe kobiety mające PMS.

Gość gigi gigi
masz się za dojrzałą i mądrą a zadajesz się z takim głupim, podłym gówniarzem???

Gość fdffddsfsd
Mam 22 lata, i nigdzie nie napisałam, że jestem dojrzała. A to, że przez tyle miesięcy było dobrze zrobiło swoje

Gość gość
na pewno nie było dobrze, tylko ty wolałaś tego nie widzieć!

Gość fdffddsfsd
Jestem osobą racjonalną, więc nie jest tak, że "nie chciałam czegoś dostrzec". Spełniał moje oczekiwania, do tego był układny, zabawny, potrafił pójść mi na rękę, był czysty (porządek w mieszkaniu itd.) Faktem jest jednak, że nie spędzaliśmy razem wystarczająco dużo czasu (przez te kilka miesięcy wyjechaliśmy na kilka dni dwa razy, poza tym widywaliśmy się po pracy lub w weekendy). Dobrze, że ta sytuacja miała miejsce teraz, a nie za kilka miesięcy, czy lat. Mimo wszystko niesmak pozostał, jestem rozczarowana

Gość gość
Dziewczyno ja mialam taki przypadek, a nawe moze i gorszy z najgorszych. Wiecznie obrażony o byle co, strach bylo cos powiedziec bo zaraz go czyms urazono :D Podejscie mial 13 latka :D Uciekaj gdzie pieprz rosnie!!! Pozniej bedzie tylko gorzej wbijanie poczucie winy, manipulacje i rozne gorsze zagrywki roznego kalibru, a na koniec ty bedziesz miala zryta psychike!

Gość gość
A wszystko tez robil pod publicznosc :D Na cale szczescie poszlam po rozum do glowy i go zostawilam dla swego dobra :-)

Gość fdffddsfsd
Ja nawet nie wiem, czy my nadal jesteśmy razem :D Tzn. ja już na pewno go nie chcę, ale zobacz jakie to śmieszne, żeby po pół roku razem rozstać się w tak dziwny sposób...

Gość gość
Moj ex miał rozne zagrywki, nic nie jest mnie wstanie Zdziwic :D

Gość gość
Mogę dopowiedzieć, żebyś nie marnowała swojego czasu na takiego typa, bo ten typ człowieka nie zmieni się, a jeśli zmieni się to na jeszcze gorsze. Być może Cię sprawdza na ile wytrzymasz jego zagrania, ale czy warto ? Moim zdaniem nie warto, bo są jeszcze Mężczyźni z którymi można coś stworzyć sensownego i nie ma co się upierać przy kimś kto niedojrzał emocjonalnie i nie umie się zachować. Im bardziej będzie Tobie zależało na nim tym bardziej będzie pokazywał jakim jest chamem :-)