Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

igraszki na 1 spotkaniu macanko

Polecane posty

Gość gość

Hejka mam pytanie pisalam z chlopakiem tak od 1 miesiac ale on byl bardzo daleko ale zjechal i nagle napisal ze chce sie ze mna spotkac troche sie balam bo pisalismy o takich erotycznych tematach i mialam racje chodzilo mu tylko o jedno chociaz od godz 23 do tak 1 w nocy byl normalny potem zaczal gadac zebym pokazala cycki i wogole ja w sumie tez mialam ochote ale skonczylo sie na macaniu itp itd Ale widac ze on byl zawiedziony chcial seksu albo loda ja nie chcialam i dobrze ! Na nastepny dzien nie napisal 1 tylko ja napisalam i dopiero po 2 godzinach odpisal ja nie odpisalam ale on zauwazyl ze jestem na fejsie i napisal poraz,kolejny .Pisalismy i wogole lecz widac bylo ze dzialaja na niego typu majteczki lodziki itp itd Pozniej wieczorem napisal ale byl jakis dziwny jakby upalony albo pijany i powiedzial , ze mu ciezko i strasznie dziwny byl ja wykorzystalam sytuacje i sie mu spytalam czy nigdy mnie nie pokocha nic do mnie nie bedzie czul a on to potwierdzil wkurzylam sie i skonczylam ta znajomosc zablokowalam go ale boje sie go spotkac na miescie chociaz on mieszka daleko ode mnie ale ma tu rodzine i czesto tutaj imprezuje !!! Moj kumpel mowi ze sie mogl wkurzyc ze nie bzyknal i chce sie odegrac! Jak myslici moze mnie potyrac na miescie?

Gość gość
Omg jestes puszczalska jak ujjj facet cie jeszcze zg****i!!!!

Gość gość
Goopia dooopa

Gość immaasiedobrze
Facet jakis debil nie wyzyty nie lubie takich szybkich gosci brrrrrr!!!