Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń z ex

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę do Was z takim pytaniem, ponieważ nidgy nie bylam w takiej sytuacji. Mój zwązke się zakończył, po pewnym czasie spotkliśmy się aby porozmawiać i on zaproponował "przyjaźń" wiadomo o co chodzi. Powiedzcie mi co Wy o tym myślicie? Warto iść na taki układ?

Gość gość
Aśka daj już spokój.

Gość gość
ale ja nie jestem Aśka, pierwszy raz piszę z takim pytaniem tutaj

Gość gość
zlewy na spermę zawsze idą na taki układ!

Gość gość
sam jesteś jak ten zlew, a co niby złego w takim układzie jest?

Gość gość
a to jest złego, że ty teraz będziesz zdychać z zazdrości o inne panienki, które za twoim pozwoleniem będzie teraz dmuchał!!!

Gość gość
ze jest sam i sie bedziecie spotykac na sex, proste

Gość gość
a co później? jak długo w takim układzie warto trwać?

Ja mojego exa kocham i dzięki tym spotkaniom wierzę, ze jeszcze będziemy razem :) oczywiście to nie są tylko sex-spotkania :)

Gość gość
Nie wchodz w to bo potem bedziesz jak cebula szlochać jaki to z niego frajer i jaka to ty jestes zazdrosna o innej p***y

Gość gość
jak by dmuchał inne panienki, to by się nie umawiał ze mną, to chyba oczywiste? no on jest sam, ja jestem sama, chyba nikogo nie krzywdzimy?

Gość gość
myślisz, że długo będzie sam? a jak kogoś pozna? a jak pozna kilka dziewczyn? a jak zajdziesz?

Gość gość
chyba nikogo nie krzywdzimy? xxxxxxxxxxxxxxx nikogo oprócz CIEBIE! jemu jest fajnie - a wszelkie konsekwencje TY poniesiesz!

Gość gość
a długo z nim nie jestes? kto kogo zostawił? no ja już można powiedzieć, że w to weszłam, ale chodzi mi czy warto, bo zawsze mogę to urwać, u mnie różnieć nie są to tylko sex-spotkania

Gość gość
gość jak by dmuchał inne panienki, to by się nie umawiał ze mną, to chyba oczywiste? xxxxxxx ile masz lat? na jakim świecie żyjesz?

Gość gość
O jakich konsekwencjach mowa? No ja też mogę kogoś przecież poznać, to chyba normalne? A jak zajdę? Hmm to urodzę

Gość hermionaona
ale jesteś tylko "przyjaciółką". To kwestia czasu kiedy znajdzie sobie laskę na stałe, a Ty zostaniesz sama. Nie szkoda Ci czasu, który mogłabyś poświęcić nowemu związkowi? Przecież ten nie ma szans

Gość gość
mam wystarczająco dużo lat, napewno nie mam już lat 18, pierwszy raz mam taką sytuację dlatego zapytałam tu na formu, bo to wygląda naprawde dziwnie, a żyje na tym samym świecie co Ty

Gość gość
A jak zajdę? Hmm to urodzę xxxxxxxxxxxx świetnie! dostaniesz od niego 300 zł alimentów, ale na bzykanie wtedy już nie licz

Gość gość
Nowemu związkowi? Hmm w tym rzecz, że ja wiązać się nie chce, ale teraz zaczynam się zastanawić nad tym aby z tego "czegoś" się wycofać. Ale wciąz piszecie że to on znajdzie? a skad pewność, że to nie ja znajdę kogoś?

Gość gość
A co wtedy powinnam usunąć? Jak idą dwie osoby do łóżka to powinny być świadome swoich konsekwencji, ja jestem on też powienien.

Gość hermionaona
bo to on zaproponował przyjaźń, więc traktuje Cię jako "poczekalnię", z braku laku pobzyka Ciebie

Gość gość
Powiem Ci tak on zaproponował, a później się wycofał z tego, powiedział, że ze mną by tak nie mógł, że jednak byliśmy razem itd., ale ja później nakręciłam całą sytuację, aby tak wyszło, ale już teraz chyba wiem co powinnam zrobić

Gość gość
Jak idą dwie osoby do łóżka to powinny być świadome swoich konsekwencji, ja jestem on też powienien. xxxxxxxxxx naprawdę jesteś taka głupia czy udajesz? on chce tylko z kija spuścić i nie myśli co dalej! jest głupim gnojem proponując dziewczynie taki układ i tyle! ale widzę, że poziomem intelektualnym od siebie nie odbiegacie

Gość gość
czyli jak dziewczyna idzie do łóżka z facetem z którym już nie jest, jest dziwką, ale facet jest wporządku? nie uważasz że jest to niedorzeczne? To facet jest męską dziwką jak tak? chyba równouprawnienie panuje?

Gość gość
napisałam - jest głupim gnojem i dziwkarzem!

Gość hermionaona
nie w naszym kraju. Kobieta to dziwka a mężczyzna to macho. Nie trać czasu na coś, co nie ma sensu

Gość gość
równouprawnienie będzie wtedy jak faceci zaczną rodzić dzieci! jak dajesz tyłka facetowi, któremu na tobie nie zależ to niestety jesteś d.z.i.w.k.ą.

Gość gość
A ja powiem, że jednak oboje myślimy, gdyby tak nie było nie było by mowy o zabezpieczeniu tylko działo by się tak, że aby dobrze było i wsio, prosiłabym również abyś mnie nie obrażał, bo jak powiedziałam nie jestem głupią małolatą, chciałam tylko poznać opienię innych osób na ten temat