Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenor

dziewczyny odkupie dla noworodka różne rzeczy

Polecane posty

Gość lenor

hej, zbieram dla siostry różne rzeczy , siostra jest w 34 tyg ciąży , niebęde opisywać co sie u niej dokładnie podziało ale mąż okazał sie wielkim draniem... nie pracuje od 4 meisięcy (mąż oczywiście) ma długi a ona za miesiąc urodzi dziecko... kupiłam jej już ubranka , fotelik bujaczek, wanienke, mate edukacyjna, dam jej po swoim synku kojec i materacyk , dałam jej kocyk , hmm co jeszcze... a zabaweczki grzechotki itp... ale o co prosze z pomocą .. potrzebuje np podkłady poporodowe nawet zaczęte paczki, pampersy też mogą być zaczęte a często jest tak że szybko sie zmienia na większy rozmiar a małe zostają , laktator ... oczywiście nic za darmo i nie chce zebrac , odkupie oczywiście :) pozdrawiam:)

Gość gość
Poratowalabym cie ale niestety przesylka wyniesie cie wiecej niz kupno w sklepie :(

Gość gość
Poszukaj na tablicy, tam dziewczyny nie raz oddają za darmo rzeczy... Ja niestety pampersów, podkładów, majtek jednorazowych, wkładek laktacyjnych itp do oddania nie mam.

Gość gość
mogę oddać kilka rożków,kocyk, kazuzelę nad łóżeczko. Jestem z Wawy

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gość
Ja rodzę za tydzień, gdyby mi zostały nieużywane podkłady czy majtki jednorazowe itp to mogłabym oddać za darmo (jedynie opłaciłabyś koszty wysyłki) ale jeszcze nie urodziłam więc nie wiem ile czego zostanie.

Gość gość
poszukaj na tablicy, allegro, gumtree itp, ja podkłady na łóżko kupuje do dziś-Małego na łóżku na podkładach kładę, szczególnie jak leży bez pampersa :) podkładów tych dla mnie nie używałam prawie wcale, więc też nie mam pampersy już oddałam, i to nie 1 a chyba 2 albo 3 bo mąż kupił rossmanowskie i mi nie podeszły-oddałam za darmo całą paczkę, zużyłam może 5 pampków z niej. A laktator-ręczny zbiłam-ale on kosztuje 10 zł w aptece... a elektryczny sprzedałam :)

Gość gość
a co do zabawek-mój syn grzechotkami zaczął się interesować, gdy miał z 4 miesiące, a pampersy-my zrobiliśmy tak, że rodziną powiedzieliśmy, że nie chcemy ubranek i żeby kupowali jak chcą coś kupić to najlepiej pampersy, takim sposobem ani 1 ani 2 nie kupowałam, 2 MOŻE 1 paczkę kupiłam :)

Gość gość
ja mam wanienkę i komplet pościeli żółtej ,ale do odbioru osobistego w Gdańsku ,może jakaś mama potrzebująca chce to niech napisze tutaj ,będę zaglądać .

Gość gość
Autorko skąd jesteś?