Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta bananowa

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić co to za dieta ?

Gość gość
wujek google... o ile taka istnieje, to kolejna durnota

Gość gość
diaea bananowa wzmacnia układ nerwowy sa 3 wersje Wersja I Dieta polega na jedzeniu trzy razy dziennie - rano, w południe i wieczorem - porcji muesli. Na drugie śniadanie oraz podwieczorek jemy po małym jabłku. W czasie diety należy pić 1,5 litra wody mineralnej. Muesli przyrządzamy następująco: 3 płaskie łyżki płatków owsianych, połowa banana, szklanka maślanki (ew. jogurtu naturalnego bez cukru) oraz łyżeczka miodu. Dieta trwa 7 dni, a jej autorzy obiecują chudnięcie nawet 1 kg każdego dnia. Pamiętajmy jednak, że takie diety są dobre na oczyszczenie organizmu z toksyn oraz szybką - ale krótkotrwałą - redukcję zbędnych kilogramów. Wersja II Jest to dieta trzydniowa, dzięki której możesz zrzucić 3kg. Dieta polega na jedzeniu w ciągu dnia 3 bananów i piciu 3 szklanek mleka. Porcje te dzielimy na cały dzień. W ciągu dnia pijemy około 2 litrów wody mineralnej niegazowanej. Wersja III Dietę możemy stosować miesiąc, pozwala ona schudnąć nawet 5-7 kg. Polega ona na jedzeniu przez miesiąc tego samego śniadania - 1 duży banan, lub 2 małe i wypiciu szklanki wody mineralnej, niegazowanej o temperaturze pokojowej. Resztę posiłków komponujemy dowolnie. Nie wolno jeść słodyczy,lodów, pić alkoholu, a nabiał jeść w ograniczonych ilościach. Jeżeli nie chcesz stosować diety przez miesiąc, ale np. dwa tygodnie możesz dołączyć dietę rozdzielną.

Gość gość
stosujesz ?

Gość gość676
a coz to za dieta cud:P)

Gość gość
na 100% nie puknie , bo banany sa kaloryczne ;]

Gość gość
ale bananow jest malo i w sumie kalori tez

Gość gość
w 1 wersji jest 1.5 banana wiec ok 200 kcal i musli do tego , mleko albo jogurt, da sie schudnac

Gość gość
a druga wersja to 3 banany i 3 szkalnki mleka nie ma tu kcal duzo

Gość gość
Nie, nie stosuję jej, chciałam się tylko dowiedzieć co to za dieta i czy w ogóle warto ją zacząć. No właśnie tez mi się wydaje, że nie jest ona jakaś super, bo banany są kaloryczne i ciężkie...

Gość Krewetka27
nie byłam na takiej diecie, ale banany często goszczą w moim jadłospisie, bo bardzo je lubię, i staram się,żeby jeść je w ciekawych kombinacjach, ostatnio np. robiłam zupkę bananówkę http://mojanowafigura.pl/przepisy/82/banan%C3%B3wka/ świetna sprawa, ja tylko dodałam do tego trochę cynamonu. wyszła idealnie :)

Gość Luizz
oj ludzie od bananów się tyje nie są wskazane na diecie!!! tucza nimi wieprzki w krajach 3 świata!!! to tak , jak u nas ziemniaki

Gość gość
hahaahahahahaah to jak chcialas sie dowiedziec na czym polega trzeba bylo sprawdzic na necie od czego masz gogle , a nie zasmeicac forum