Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja1986

zakup laptopa problem z ratami

Polecane posty

Gość alicja1986

Słuchajcie, może orientujecie się jak rozwiązać mój problem - chcę kupić laptopa na raty, w pracy dali mi zaświadczenie o zarobkach, ale niestety umowę o pracę mam tylko do końca 2013 roku. Byłam w RTV EURO AGD i powiedzieli mi, że z moimi zarobkami owszem raty dadzą, ale ze względu na to, że za pół roku kończy mi się umowa - mogą mi rozłożyć maksymalnie na 10 rat. Niestety nie stać mnie na płacenie ponad 300 zł miesięcznie, a chciałam skorzystać z promocji 40x %... wiecie czy może gdzieś dają raty na dowod, oświadczenie lub coś podobnego? Słyszałam , że czasem weryfikuja po wyciągach z konta, brał ktoś coś w ten sposób? :P

Gość gość
to kup tańszego laptopa po prostu i będzie cię stać. Po co chcesz kupować jakiś full wypas za ponad 3000?

Gość alicja1986
chcę kupić za 2599 - nie za 3 tysiące. Ten, którego mam obecnie służy mi już 6 lat i też dałam za niego podobną kwotę - więc chcę znowu kupić coś porządnego.

Gość alicja1986
uppppppppppp!!

Gość gość
10 rat po ponad 300zł to chyba ponad 3000 :)

Gość alicja1986
do tego dochodzi oprocentowanie, deklu... ;P

Gość gość
ja mam mojego też za 2,5 tyś. mam go już z 7lat i też myślę nad nowym ale ja sobie kasę zbieram płacenie odsetek jest po prostu głupotą i tyle

Gość gość
Mnie sie przydal kupiony rok temu w T Mobile bylo naprawde warto poniewaz dostalam go za symboliczna cene place za niego miesieczna rate i oplate za internet polecam

Gość alicja1986
Dzięki, o tym nie pomyślałam :)

Gość gość
nie piertol bo w takich sklepach raty sa zero proc deklu ubity

Gość gość
raty 0% w Euro to jakaś mega ściema 3,5 roku temu kupiłem u nich tv i dostałem. Rok temu chciałem laptopa, z dochodami 5,5k brutto i umową do 2014 to mi odmówili; dostałem wtedy na 0% w Media Markcie. Teraz podobno prawie nikomu nie dają na 0%, albo każą kupowac przedłużone gwarancje, ubezpieczenia i inne goovna, i wtedy z 0% robi się kilka-kilkanaście procent

w Saturnie w zimę chciałam kupic dziecku tv,od tak.był weekend i nie miałam żadnego zaświadczenia z pracy,wziełam wyciąg z konta za ostatnie 3 miesiące.moja pensja to 4700zł netto.promocja była na 50 rat 0%,rata byłaby po 21zł i wyobrażcie sobie że mi odmówili.zaczełam się śmiać na głos dosłownie,skomentowałam tylko że te ich promocje to śmiechu warte :D ale była jazda hehe

Gość gość
Pomyłka, 470zł netto :D

Gość alicja1986
no mi też proponowali raty 0% - zanim się dowiedzieli, że umowa mi się kończy - ale okazało się, że trzeba dokupić jakieś ubezpieczenie i inne pierdoły. Może sprobuję w saturnie, albo wezmę na męża, jego zaświadczeniu o zarobkach nie odmówią :P

Gość gość
ale z ubezpieczenia do miesiaca mozecie zrezygnowac odsylajac w tym terminie paragon dotyczacy ubezpieczenia nalezy sie wczytac na dole umowy i wtedy pomniejsza wam za jakis czas raty