Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponciaponcia

pomocy

Polecane posty

Gość ponciaponcia

Witajcie! Musiałam do was napisać, bo już mam schizy, wydaje mi się ,że w ciąży jestem choć to teoretycznie niemożliwe.. Byłam na wczasach z chłopakiem, tydzień, w kraju i zastanawiam się czy ten pobyt może mieć wpływ na moją miesiączkę? mam nieregularne cykle, ostatnio miałam okres 7 lipca, wychodziłoby ,że akurat na wakacjach miałam dni płodne, ale nie uprawialiśmy seksu tylko tzw. petting, możliwe, że chłopak na 3 sekundy dotknął moich narządów zew, ale bez penetracji, jednak boję się że ta sytuacja mogła być groźna.. od kilku dni bolą mnie piersi i trochę brzuch, ale okresu jak nie było tak nie ma.. co sądzicie? proszę o wyrozumiałość i bez docinków, pozdrawiam!

Gość śmieszka20
myśle że to przez ten stres że możesz być w ciąży nie dostajesz okresu, nic się nie martw przyjdzie, też tak miałam, tylko ja dzidziusia chce i jak kilka dni mi sie spóźnia to jest radość, aż w końcu dostaje i już się nie cieszę, też dostaniesz :)

Gość ponciaponcia
czy możliwe jest że spóźnia się przez pobyt na wakacjach?

Gość śmieszka20
możliwe jest wszystko, ale nie martw się na pewno nie jesteś w ciąży , a dla pewności jeżeli tak się boisz zrób test i będziesz spokojna :)

Gość ponciaponcia
myślisz , że ciąża jest możliwa ? penetracji nie było,wytrysku też nie, jedynie preejakulat, ale to było tylko takie otarcie, omsknięcie moich narządów, nie wiem może 2 s.... to wydaje się nierealne... ale mega się boję. jeżeli do pon. nie dostanę okresu to będę musiała zrobić test.

Gość śmieszka20
nie martw się nie ma szans żebyś była w ciąży bo nawet nie było wytrysku z tego co piszesz. Bedzie dobrze, okres dostaniesz na dniach , tylko się tak nie dołuj bo przez to spóźnia Ci się @.

Gość ponciaponcia
dziękuję kochana! tak muszę myśleć:*

Gość śmieszka20
nie ma za co :* w razie czego napisz :)

Gość ponciaponcia
jest! :D