Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któras z was wymiotowała przez całą ciążę

Polecane posty

Gość gość

ja jestem w 39 t.c. a nadal codziennie przynajmniej 1 raz wymiotuję i tak od 8 t.c.

Gość gość
moja znajoma przestala rzygac tydzien przed porodem

Gość gościówkattttt
Cala ciąże tak się męczysz :( masakra

Gość gość
autorka - teraz i tak jest lepiej bo do ok 24 t.c. wymiotowałam po wszytskim co zjadłam i to dzien w dzien bez dnia przerwy a teraz już zdarzają się dni gdy nie wymiotuję i juz nie wymiotuje tak często. Myslałam, że do 20 t.c. mi przejdzie bo wszyscy zawsze tak mówią, że te dolegliwości ustępuja do 16-20 t.c. a tu nic...no ale cóż najważniejsze żeby dziecko było zdrowe ja sie mogę pomęczyć. Inne dziewczyny maja gorzej.

Gość a moj to
Moja kuzynka tak miala I przytyla w calej ciazy 8kg

Gość dns
ja miałam wymioty do 20tc.. potem trochę spokoju, jakieś sporadyczne rzygnięcie ;) a między 33 a 35tc znowu jazda. Aż dziecko przestało przybierać na wadze tak jak powinno. Lekarz był zaniepokojony. No, ale wymioty przeszły, zaczęłam jeść jak człowiek i dziś w 37tc dzidzia ładnie rośnie :) gorzej, że niestrawności mam cały czas. Ciągle mi niedobrze brrr..

Gość dns
dlatego przytyłam tylko 5-6kg przez całą ciążę.. chociaż bym chciała, to się nie mogę objadać bo po wszystkim mi niedobrze

Gość gość
Autorko a mozna wiedzieć ile przytyłaś ?

Gość gość
autorka - ja przytyłam 11 kg. Na początku prawie w ogole nie tyłam przez te wymioty a później gdy już nie wymiotowałam po każdym posiłku zaczęłam tyć. Najdziwniejsze jest to, że ledwo cos zjem i juz czasem po kilku min biegne wymiotować wystarczy, że np. schyle sie po coś albo mi sie odbije i już wszystko się cofa.....

Gość Maelencia nowy nick
tez wymiotowalam ale usunelam w 16 tygodniu i byl spokuj:)

Gość gość
Do samego porodu. Do 24 tc kilka pawi dziennie, potem jeden rano.Dzień bez pawia był dniem straconym;-)

Gość gość
ja wymiotowalam do 5 miesiaca. nie moglam patrzec na chleb, ryby (ktore uwielbialam wczesniej) i mieso a sam zapach herbaty sprawial, ze robilo mi sie niedobrze. pozniej sie odmienilo i z przyjemnoscia biegalam do sklepu miesnego i nie moglam sie napatrzec na te wszystkie kielbaski, wedlinki :P oj dziwne to wszystko..