Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa333

Mój narzeczony bierze jakieś psychotropy

Polecane posty

Gość gościówa333

Jak w temacie! Jestem przerażona! Szukałam czegoś na ból głowy i tam to 2 opakowania , dwóch różnych tabletek psychotropowych.. Jestem przerażona! Jesteśmy razem 2 lata i takie coś wyłazi..

Gość gość
a co bierze ? podaj nazwe

Gość gość
Moze sie wstydzil powiedziec, Bo pomyslisz ze nie normalny

Gość Myslodsiewnia
ktoredy do raju?

Gość gość
pytanie co bierze i na co, sa rozne leki

Gość gość
Ponawiam pytanie - co bierze? Jestem mgr farmacji.

Gość Calineczka30
No to UWAŻAJ!!!! moj poprzedni partner a bylam z Nim 6 lat bral juz psychotropy zanim sie poznalismy a ja ostatnia się o tym dowiedziałam...jak to zazwyczaj. Awanturowal sie w poprzednim zwiazku i w pracy wiec odeslano go do psychiatry i dostal leki. Pozniej przestal brac i jego matka dorzucala mu do kawy, herbaty a On pijak drinkami popijak i byly mega skoki emocji. To przed poznaniem...jak mnie poznal cala jego rodzinka stwierdzila, ze jestem lekiem na jego zlamane serce i juz psychotropow nie potrzebuje. Jak sie ze mna oswoił to robił o wszystko takie awantury, ze masakra i wtedy wzięla mnie na spacer jego kuzynka i wszystko wyjasnila i powiedzialam to jemu ale On sie wysmiewal ze mnie. Raz po awanturze nie wytrzymalam i poszlam do jego matki i powiedzialam zeby sie przyznala ze ma brac psychotropy a ona powiedziala ze ja i on nie powinnismy byc razem bo tak mężczyzna nie powinien traktowac kobiety!!! po praemysleniu i walce o lepszy zwiazek, zycie odeszlam!!!Nie załuję :)

Gość Trochę_empatii_Nie_tragizujcie
Może bierze leki na depresję albo lęki. Co w tym strasznego i dziwnego??? Jeju, nie róbcie z każdego wariata, świadomość jest większa w tych czasach. Co czwarty Polak leczy się przynajmniej raz w życiu u psychoterapeuty lub bierze antydepresanty czy leki na lęki, bo każdemu zdarzają się w życiu jakieś trudne sytuacje! v Najpierw się dowiedz co to za leki, a nie od razu robisz larmo. Tak więc, jakie to leki?