Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli z nia wyjechal

Polecane posty

Gość gość

to juz definitywny koniec ,moj byly wyznaje mi milosc podczas gdy jest w zwiazku z laska dla ktorej mnie zostawil,teraz dowiedzialam sie ze wyjerzdzaja razem na urlop,o co mu chodzi?

Gość gość
idiota sukinkot cham, oni wszyscy darza tylko do tego by sie w ciebie wysmarkac jak w jednorazowa chustke iwywalic

Gość nastolatka z kucykami
huj go wie :classic_cool:

Gość gość
nie rozumiem tego wypisuje ze mnie kocha a tkwi dalej w tym zwiazku,ciekawe czy jak ja r***a to tez jest taki zakochany,cho....j z nim wiecej znim nie bede rozmawiac

Gość gość
Byłam w podobnej sytuacji, zdradził mnie i zostawił dla innej po jakimś czasie się odezwał żebyśmy byli znajomymi itp co się okazało ta dziewczyna go ''olała'' jadąc na wakacje zagraniczne zaplanowane dużo wcześniej a że jego nie było stać został, ta dziewczyna jeździła sobie na takie wczasy kilka razy w roku na bzykanie! z kim popadnie :) on postanowił tez się zabawić ze mną a ja głupia myślałam że jeszcze coś między nami będzie, seks był zawsze super to dałam się wykorzystać. Nie warto wierzyć byłemu w nic! A tym bardziej jak nadal jest z inną a nie sam! Oni po prostu są draniami chcą mieć otwartą furtkę u byłej żeby w razie czego mieć seks lub nie zostać samemu.

Gość gość
A i oczywiście mnie wybzykał i twierdził że kocha nas obie. Został z tamtą a ja z brzuchem! Bardzo tego żałuje choć dziecko mam cudowne. Przez 5 lat nie wpadliśmy mimo różnych sytuacji a akurat jak nie byliśmy razem bach! Nie warto wierzyć facetowi w takich sytuacjach bo nie wiadomo jak się to skończy.

Gość gość
nie rozumiem tego jesli ja wybral to dlaczego sie ode mnie nie odczepi,ale teraz przejrzalam na oczy juz ja go skutecznie odetne od siebie

Gość gość
Napisałam ci chodzi o seks lub może żałuje że odszedł do tamtej źle mu się układa i bada teren czy dasz mu szanse bo nie chce zostać z niczym.

Gość gość
niech sobie zostanie z nia ona tyle warta co on pasuja do siebie

pomimo że jestem mężatką mój mąż też wyjeżdza i nie sam... dowiedziałam się nie dawno ... boli bardzo.... powinnyśmy też korzystać z życia...

Gość gość
ja też zaczynam myśleć że on wyjechał z jakąś nią ;) i zapomniał mi o tym powiedzieć :( chyba zwariuję

Gość gość
net mi szwankuje,jego wyznania oczywiscie sa o dogodnej porze kiedy ona spi,doradzcie jak znim skonczyc