Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3

okres co 56 dni

Polecane posty

Gość ona3

mam 30lat miesieczki byly jak w zegarku co 28dni ale 3 ostatnie sa rowno co 56 ;/ poczatkowo sadziłam ze to stres i upały Ide lekarza we wrzesniu gdy wroci z urlopu, poniewaz juz sie denerwuje wiec pytam moze ktos wie co moze byc przyczyna? nie mam zadnych innych dolegliwosci poza tym ze w fazie pierwotnego cyklu tj 28dnia samopoczucie i objawy typowe jak zwsze dla psm tylko okresu brak i w od nowa jakby cykl tylko ze okres rowniutko 56dnia ;/ prosze o pomoc bylo tak ostanio 3razy

Gość gość
Zaburzenia hormonalne, cykle bezowulacyjne, torbiel.

Gość gość
Przyczyn może być wiele. Tylko lekarz po przeprowadzeniu badań jest w stanie stwierdzić, co się dzieje.

Gość ona3
dziekuje wiem i pojde do lekarza ...ale nigdy nie miałam zadnych problemow stad moj strach ... czy to mozliwe ze jeden jajnik hamuje i nie mam okresu po czym w kolejnym miesiacu jest normalnie z 2jajnika? troche czytałam w necie tak twierdza ale lekarz dawno mi mowił ze to nieprawda ze owulacje sa naprzemienne i ze kobiety o jednym jajniku tez maja okres co msc

Gość gość
tez tak miałam ale przy poczatkach menopauzy

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest filmem/serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: projekt_ivf@o2.pl Wszystkie rozmowy, które przeprowadzamy są poufne i objęte tajemnicą dziennikarską i oczywiście do niczego Państwa nie zobowiązują