Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

musze isc do psychiatry

Polecane posty

albo chociaz zalozyc bloga. Jestem furiatka i psycholka, a dzis to juz porzechodze sama siebie musze wszystko z siebie wyrzucic, oczyscic sie. wszystko mnie w*****a...

Gość gość
ić stont

Gość chamowa w piateczek
zaloz bloga i podaj adres. lubie czytac takie rzeczy. a od psychiatry czego bys oczekiwala?

nie wiem. potrzebuje sie uspokoic, wszystko z siebie wyrzucic, jest we mnie tyle nienawisci... najgorsze ze nie pokazuje tego, i kiedys jak wszystko wybuchnie to nie recze za siebie. jakies tabletki na uspokojenie, albo na sen, przespac dluzszy okres czasu, az sie wszystko uspokoi...

Gość gość
to moze jednak lepiej do psychologa na terapie?

Gość chamowa w piateczek
jak chcesz z siebie wyrzucic to blog albo psycholog, opcjonalnie psychoterapeuta. do psychiatr to po recepte.

teraz tak mysle ze nie stac mnie na takie frykasy jak psychiatra czy psycholog cyz inny psychoterapeuta. musze z tym zyc, ja to c**j, ale gorzej maja ci co ze mna na codzien obcuja. a blog to nie glupi pomysl, tylko nie wiem cyz bede umiala, mysle o tym juz od dluzszego czasu

Gość gość
psychiatra bez skierowania na nfz i do psychologa też można chodzić na nfz, ja chodzę i jest lepiej, bo właśnie mogę się wygadać, a tak nie miałabym komu.

Gość chamowa w piateczek
a czego niby w blogu nie umiec? psychiatra na nfz jest bezplatny, niektore leki kosztuja miesiecznie 5 zl, wystarczy powiedziec ze jestes w kiepskiej sytuacji i zeby zaczela od tych tanszych lekow.

nie chce pisac sama dla siebie sama dla siebie to moge w domu na kartce a potem w piec potrzebuje zeby ktos mnie rozumial, czy byl w podobnej sytuacji tutaj niektore tematy na forum nie maja sensu, zaraz ktos spamuje, nie mozna liczyc na normalny odzew

Gość chamowa w piateczek
dlatego napisalam zebys podala adres bloga, to bedziemy czytac i komentowac. swoja droga polecam na onetowym czacie pokoj Depresja, tam sa konkretne osoby do pogadania