Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta bez kresu

Ból brzucha tkliwość sutków i brak okresu

Polecane posty

Gość Kobieta bez kresu

Okresu brak już dwa miesiące, poprzedni też się spóźniał i został wywołany luteiną (poierwszy raz mi się to zdarzyło), dostałam go w pierwszych dniach czerwca, ale teraz jest 68 dc i nadal okresu brak. Sutki są wrażliwe, wciaż boli mnie podbrzusze (jak na miesiączke) śluzu miałam dużo, teraz jest taki dziwny, jasny, czasem żółtawy, jakby zbity w kuleczke. Zastanawiam się co mi jest. W ciąży raczej nie jestem. Rzadko miewałam problemy z okresem. najczęściej był w miarę regularny. Już w głowę zachodzę. mam ponad 30 lat, ale na menopauze za wcześnie. Kobiety w mojej rodzinie mają ją po 50-tce.

Gość gość
Test plus pójście do lekarza w celu wykluczenia bądź potwierdzenia ciąży i ewentualnie jakieś badania.

Gość gość
moim zdaniem moze byc ciaza, ale oczywiscie wizyta u lekarza wskazana, proponuje zrobic bete, a moze trzeba zbadac hormony bo ja tez mialam wywolywane czesto a pozniej okazalo sie ze prolaktyna za wysoka

Gość Kobieta bez kresu
Dziękuję za odpowiedzi. Nie mam teraz możliwości niestety, by udać się do lekarza. Test będę mogła kupić w poniedziałek. Tak mnie męczy ten ból brzucha