Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie mozna nabyc kartony

Polecane posty

Gość gość

Przeprowadzam sie i potrzebuje kilku dużych kartonów baw spakować rzeczy. Gdzie można takie kupić? Wie ktoś?

Gość gość
Najlepsze są kartony po bananach, popytaj w sklepach lub bazarach na pewno mają i chętnie oddadzą

Gość gość
dokładnie idz do sklepu i spytaj na pewno mają ;) Ja kiedyś jak potrzebowalam to poszładm do sklepu agd i rtv no i dostałam ;) Do spożywczaka też możesz iść

Gość gość
Byłam w 3sklepach i maja albo małe albo takie właśnie po owocach czy czymś z dziurami na spodzie.

Gość gość
kup na allegro albo zajdz do castoramy itp. powodzenia

Gość gość
Tez się przeprowadzałam i potrzebowałam kartonów. Ponieważ miałam Lidla niedaleko - to stamtąd je brałam. Nigdy nie było problemów, tylko najlepiej przyjść, kiedy rozpakowują towar.

Gość gość
Też słyszałam, że można wziąć ze sklepu, ja jednak postawiłam na nowe. Mieszkam w Łodzi niedaleko mnie jest firma produkująca kartony: http://www.interstylpak.pl i kupiłam od nich. Mają niskie ceny, kartony przeróżnej wielkości, więc naprawdę nie opłaca się kombinować.

Gość gość
na allegro sprawdż a poza tym jak sie parę lat temu przeprowadzalam to firma przeprowadzkowa mi zaproponowala wlasne kartony na tej zasadzie ze zamowilam ile mi tam potrzeba,wliczyli to w koszty przeprowadzki ale juz po przeprowadzce moglam im te kartony zwrocic za oplata za jaka mi je policzyli...albo wszystkie albo czesc z nich

Gość migotkowa
też się niedługo przeprowadzam, mam w domu wiele rzeczy dużych gabarytów, niektóre przedmioty mają nieregularne kształty, dlatego wolałam zamówić kartony u http://www.wok-kartony.pl/ bo mogę dobrać kartony odpowiednio dopasowane do wyposażenia mojego mieszkania

Gość gość
W aptekach poszukaj, też się pewnie chętnie pozbędą makulatury po pieluchomajtkach ;]

Gość robak1234
Jeżeli większej ilości i w dobrym stanie to tutaj http://www.kartony.info/ a jeżeli szukasz kilku to pochodź po sklepach na pewno coś znajdziesz :)

Gość gość
Podobno w Grabinie, po wypadku Hanki jeszcze nie sprzątnęli tych kartonów.

Gość gość
podbijam

Gość gość
Wpisz w googlach kartony i pewnie Ci wyskoczy sporo firm. Ja jednak mogę polecić Ci www.interstylpak.pl. Bardzo dobra i rzetelna firma, współpracujemy z nimi od dłuższego czasu.

Gość gość
Ja potrzebowałam dużo wytrzymałych kartonów n wysyłki, gruncie rzeczy to nadal potrzebuje i zawsze zaopatruje się u nich www.crosspack.pl możesz do nich przedzwonić i się zorientować jak to jest ze sprzedażą detaliczną, bo podejrzewam że tylko taka w tym wypadku wchodzi w grę. Ja zakupuje hurtowo, wszystko w porządku.

Gość gość
my mamy znajomą w biedronce, jak są nam potrzebne to proszę ja, by nam jakieś odłożyła :)

Gość gość
Ja kupuje u dobrego producenta www.crosspack.pl zawsze dostaje dobre kartony, bez skaz czy innych udziwnień. To groszowa sprawa, a naprawdę ułatwia życie.