Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eijente

ZAKOCHALAM SIE W JEGO BRACIE

Polecane posty

Gość eijente

Witam, nie wiem juz co robic, z gory przepraszam za bledyvale z tel pisze zeby nikt tego nie znalazl. Otoz mam 24 lata, meza od dwoch lat i lowiedzmy ze uklada nam sie srednio... mieszkamy za granica maz pracuje, ja pracuje i mieszka z nami szwagier, jego brat... 6 lat temu ja i szwagier spotkalismy sie i troche pospostykalismy ale nic z tego nie wyszlo bo ja nie chcialam, potem poznalam jego brata rok czasubi slub ... teraz zaczelam zauwazac pewne aspekty i nievjestem do konca pewna co one oznaczaja - szwagier kiedys mnie niee znosil, odkad mieszka z nami mamy supr kontakt zwierzamy sie nawet sobie, jest barfzo uczynnt w stosunku do mmie, szanuje mnie, w kazdej klotni zawsze staje po mojej stronie... czasami tylko ma takie dziwne teksty - np maz mi na dyskoteke nie pozwala chodzic a on pozniej mi powiedzial ze gdybys byla ze mna byloby inaczej... aluzja moze przypadek... czesto gdy jestesmy sami chce wzbudzac we mnie zazdrosc mowiac o ale fajna laska w tv czy cos takiego, w ogole czesto chce doprowadzac do takiej sytuacji abysmy zostali sami.... jest masa takich historyjek a co w tym najgorszego ja chyba tez cos czuje do niego... powinnam zdlawic to uczucie ale nie potrafie, to trwa juz ponad rok... nie wiem co robic, pomozcie :(

Pogadaj z mężem i dajcie szwagrowi nakaz eksmisji . No chyba że chcesz małżeństwo sobie rozwalić .

Gość eijente
Moja racjonalna strona mowi dokladnie tak jak ty pulchny. - skoncz to, niech sie wyniesie... ale ta glupia emocjonalna podpowiada aby odejsc od meza.... tego ze szwagier chcialby ze mna jestem na 100000% pewna.... a z mezem o czym pogadac ? Sluchaj twoj brat mnie podrywa mam mu tak powiedziec???? Maz jest zazdrosny bardzo a z bratem lekko rzecz ujmujac nie przepadaja za soba.... a ja nie wien czy nie zrobilam bledu wychodzac za meza...

Szkoda gadać . Rozpieprz małżeństwo a za rok popłacz tu że popełniłaś błąd .

Gość gość
Trochę zalatuje mi tu rywalizacją między nie za bardzo przepadającymi za sobą braćmi. Jesteś pewna,że szwagier nie chce być góra nad bratem , bo odbił mu żonę , a potem po prostu puści cię kantem?

Gość gość
Wiem ze szwagier jest bardzo uczuciowy... moze to niepodobne do faceta ale przejmuje sie losem innych np. utrzymuje ich trzeciego brata bo szkoly nie skonczy i jie pracuje.... wiem ze nie chcialby tez zle dla mnie, wie ze to przede wszystkim we mnie by uderzylo....

Gość gość
Rozwiedź się z mężem i bądź ze szwagrem. Przecież tego właśnie chcesz.

Gość gościk
a mówią że to facet hoojem myśli

Gość jestes durna
jak mozna bylo z jednym chodzic a z drugim sie chajtac???? jeszcze w tym wieku. kretynka.

Gość Eijente
W interneciebto najlepiej zwyzywac tylko... stalo sie jak sie stalo, szukam pomocy, moze ktos byl w podobnej sytuacji?

Gość gość
Wydaje mi sie ze przesadzasz i dokonujesz nadinterpretacji pewnych sytuacji zeby pasowalo Ci do twojej wizji zakochanego w Tobie do szalenstwa, ale skrycie i nieszczesliwie - szwagra - w koncu jestes taka super piekna i sexy ze szwagier w ciszy pożąda Cie, stawia sobie ołtarzyki ze swoim zdjeciem, i wali konia w łazience ze łzami w oczach ze nie moze cie miec. Wyluzuj - najpredzej chodzic moze o nadinterpretacje przez Ciebie pewnch faktów - faceci nie bawia sie w takie gierki jak jakies wzbudzanie zazdrosci itd itp jezeli podoba im sie dziewczyna - wtedy dzialaja (chyba ze maja po 17 - 20 lat, wtedy sie bawia w jakies podchody, ale podejrzewam ze szwagier nie ma 17-20 lat) a tak to najpredzej, jesli juz naprawde cos jest na rzeczy to tak jak ktos wyzej wspomnial -rywalizacja miedzy bracmi o to kto bedzie samcem alfa. Nie łudz sie nie jestes taka supe podniecajaca jak bys chciala.

Gość gość
Nie na widzę czegos takiego- taka kobieta jak ty rozwaliła moje małżeństwo 5 lat temu bo jej sie wydawało więc zaciągneła go do łóżka