Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna obojętność

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam pewien problem z moją dziewczyną. Znamy sie ok 2 miesięcy, wiec raczej nie długo. Do pewnego czasu wszystko było wporządku. Spotkania, iskrzyło między nami nami, ona wykazywała zainteresowanie. Codziennie pisała itd. Z uwagi na odległść spotykalismy sie w weekendy i było dobrze... Ostatnio jednak gdy nie odezwała sie do mnie przez cały dzien, ja nastepnego dnie napisałem co u niej, a ona juz z jakims fochem i obojetnoscia pisała do mnie jakims dziwnym tonem. Gdy olałem to zachowanie i napisałem następnego dnia to zastałem znow obojetnosc, lecz wyznala mi ze to był foch na mnie i zarzuciła mi ze nie ma miedzy nami porozumienia, wydaje jej sie ze zwiazek nie ma przyszlosci. Umówilismy sie jednak na spotkanie nastepnego dnia. Tego dnia tez napisalem do niej i odpisywala juz calkiem przyjemnie. Wieczorem natomiast probowała odwolac spotkanie w ostatniej chwili, lecz kiedy napisalem ze jestem juz w drodze zbastowala. Powitala mnie tym ze nie dala sie ppocalowac w usta tylko w policzek. Wypilismy kawe z jej rodzin i bylo spoko. Kiedy zostalismy sami probowalem ciagnac rozmowe, ale bezskutecznie. Była obojetna, lecz moglem patrzec w jej oczy, przytulic, dotykac, pocalowac, nie odsuwala sie. Zaczalem drazyc temat co jest powodem jej zachowania, lecz bezskutecznie. Nie chciala rozmawiac, ale rzadko usmiechala sie do mnie kiedy ja rozbawilem. Zirytowalo mnie troche takie zachowanie i powiedzialem ze jade. Na pozeganie jeszcze probowalem cos od niej wyciagnac ale pozegnala mnie oschlym dobranoc. Po 2 dniach napisalem czy juz mozna z nia normalnie pogadac, a ona napisala zalezy o czym i ze nie moge jej zapewnic ze rozmowa nie przybierze formy z ostatniego spotkanie kiedy dociekalem co jest powodem jej zachowania. Jak to zrozumiec? Co dalej robic. To foch czy jakis kryzys? pozdrawiam i dziekuje za probe pomocy w zrozuminiu kobiet

Gość gość
dziecinnie się zachowuje.

Gość gość
też tak uważam, lecz wcześniej mielismy b. dobry kontakt i dobrze czulismy się w swoim towarzystwie. Daje jakieś sprzeczne sygnały, bo z jednej strony obojetność a pozwala sie dotykać, pocałować, przytulić nie wykazując inicjatywy. Poza tym moze to głupie ale minął tydzien a na jednym portalu sa nasze wspolne zdjęcia. Czy jezeli nie bylaby juz zainteresowana to nie usunela by ich???

Gość gość
może ma shizofrenie! Moja rada jest taka, napisz do niej że irytuje cię jej zachowanie i jeśli będzie chciała porozmawiać to niech się odezwie. I w,owczas pod żadnym pozorem nie pisz do niej pierwszy choćby nie wiem co. Dziewczyny tak mają że jak się skacze koło nich to się fochają,ale nie daj Bóg jak chłopak przestanie się oddzywać, adorować! Jeśli nie odezwie się znaczy że szkoda było sobie nią głowę zawracać.