Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WstydWstydWstyd

Uroda to wszystko co Ci da szczęście

Polecane posty

Gość WstydWstydWstyd

Więc było to tak, rozmawiam z kimś przez internet, wydaje się ona miłą osobą widziała moje zdjęcia (z 7 czy 8), zaproponowała piątek wspólny na dyskotece tylko żebym wziął kogoś jakiegoś kolegę dla jej koleżanki, no ok. Ja się spotkaliśmy usiedliśmy to chwilka moment i przesiadła się tak żebym koło niej nie siedział, nie chciała nic ze mną wypić, nie chciała rozmawiać, nie chciała tańczyć. Moi znajomi się tam również inni znaleźli, widzieli to czułem się ośmieszony... mało tego zaproponowała seks mojemu dobremu koledze bez skrupułów, olała mnie totalnie poczułem się jak śmieć, wiem że on jest przystojniejszy ale mogła chociaż zachować godność i nie umawiać się na takie coś przy mnie... sprawiło mi to przykrość teraz się tylko zapaść pod ziemię. Żeby ona była jakaś super atrakcyjna... wręcz przeciwnie wiejska dziewczyna, tragicznie ubrana, średnio przeciętna, bez stałej pracy.

Gość gość
wiesz dyskoteka to miejsce w którym panuje erotyczna atmosfera ! Po pierwsze po co kolege zabierales ze sobą jak przystojniejszy od ciebie to tylko konkurencje sobie zrobiles , ponad to dziewczyna jaka by nie była czy ze wsi czy z miasta zawsze wybierze lepszy model i więcej mu zaproponuje ! Wyciagnij z tego lekcje i ucz się na bledach doswiadczyles bowiem olania twarza w twarz bez zadnych skrupolow laska to zrobila nie argumentując już tak one się zachowują bo uwazaja ze konsekwencje za swoje czyny nie ponoszą !

Gość gość
"wiejska dziewczyna, tragicznie ubrana, średnio przeciętna, bez stałej pracy" więc nie ma kogo żałować, rozumiem, że jest Ci po prostu głupio przed chłopakami, no cóż to lekcja, która Cię dużo nauczy

Gość gość
I po cholerę coś takiego zapraszałeś gdziekolwiek?

Gość Doktor Mosley radzi
dyskoteka to dobre miejsce by znależć kogoś na seks to prawda, ale jak szukasz normalnej dziewczyny to takie miejsca raczej odpadają