Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiego Samsunga polecacie

Polecane posty

Gość gość

Mój stary telefon trochę szwankuje, więc chcę kupić nowy, najchętniej Samsunga. Jaki model polecacie? Nie mam pojęcia o takich urządzeniach, dlatego potrzebuję porady. ;) Chciałabym coś prostego, nie jakiegoś wypasionego smartfona, w którym bateria trzyma 2 godziny. Coś do dzwonienia, pisania, dobrze żeby dało się cyknąć zdjęcie, reszta opcjonalna.

Gość gość
Ja mam samsung galxy sIII, bateria trzyma pare dni. Jestem z niego bardzo zadowolona. jedyna wada ze spadło mi cos na niego i z boku zrobiła sie mała rysa, jakby pekniecie. Mozna je przykryc etui,ale i tak mi go szkoda :(

Gość gość
Szczerze to wolałabym chyba coś niedotykowego i mniejszego. Nie chcę na telefonie korzystać z internetu, więc niepotrzebny mi duży wyświetlacz. Niestety zdaję sobie sprawę z tego, że dzisiaj taki telefon to dziwactwo, ale serio niepotrzebny mi smartfon. :D

Gość gość
ja mam s5610 i mogę ci polecić aparat 5 bateria trzyma koło tyg klasyk nie dotykowy

Gość gość
Ktoś jeszcze coś poleci?

Gość gość
unikaj wave y :O:O:O nienawidzę tego telefonu, i przez niego w ogóle Samsungów, muszę wrócić do starego dobrego Siemensa.....

Gość gość
z tych nowszych modeli GT-E1190

Gość gość
zasadniczo nie nie stoi na przeszkodzie abyś sobie zrobiła komórkę z słuchawki od domofonu lub takiej przenośnej słuchawki do stacjonarnej bazy matki łączy się z nią chyba na 900 Mhz. tzn będziesz musiała gdzies te całą nieszczęsną kartę sim ulokować polecam w tym celu kibel dowolnej marki