Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobilam sobie tatuaz i strasznie zaluje

Polecane posty

Gość gość

Mam krotki napis na karku. Na poczatku mi sie podobalo, ale terz go nienawidze. Mam wrazenie ze sie oszpecilam. Na szczescie mam dlugie wlosy wiec jest on niewidoczny, dopoki sama go nie pokaze to nikt nie wie ze go mam, bo zawsze chodze w rozpuszczonych wlosach. Ale co bedzie jesli kiedys je zetne? Mam cale zycie miec dlugie wlosy? Usuwal ktos z was kiedys tatuaz ? Ile to kosztowalo, wiem ze usuwa sie laserem. Ile zabiegow potrzeba to calkowitego usuniecia?

Gość gość
MOŻESZ GO USUNĄĆ GBLEM

Gość massakraa
na starość na pewno zetniesz. Wszystkie starsze osoby maja krótkie włosy. A mogłabyś napisać jak brzmi treść tego napisu? Albo jakieś zdjęcie masz?

Gość gość
To napis po japoński: "i w drugą dziurkę też"

Gość gość
pochwal się tą poezją na karku, pewnie coś w stylu"przez ciernie do gwiazd"

Gość gość
Nie chce tu pisac co to za napis, jeszcze siedzi tu jakis moj znajomy :P mam wrazenie ze tatuaz nie pasuje do mnie. Przeszkadza mi. Zrobilam go pod wplywem emocji...

Gość gość
BBC SLUT ???

Gość gość
ja zrobilam sobie na kostce i mi sie podoba, innym tez, tylko facetowi ktory mi sie podoba i ja jemu tez nie podobaja sie tatuaze twierdzi ze zrobilam sobie krzywde i zaluje troche

Gość gość
za głupotę się płaci a usuwanie jest długotrwałe, mało przyjemne i bardzo rzadko udaje się w 100%; prawie zawsze zostają blizny, ślady itp. (ale o tym gabinety na stronach oczywiście nie piszą)

Gość gość
usuwanie boli bardzo podobno bardziej niz jak sie robi, chociaz mnie nie bolalo, dla mnie to fajny bol byl :D

Gość gość
usun go, naszczescie jest maly i w miare niewidocznym miesjscu. ja tez uwazam ze tatuaze szpeca, a niekorzy to maja cale przedramiona, plecy i dekold w tatulazach, wyglada to wstretnie

Gość gość
200 zl i pozbedziesz sie tego

Gość gość
chylinska tez usunela swoje tatulaze mialam kolezanke ktora mila na ramieniu wielki kolorowy tatulaz, zrobila sobie jak byla nastolatka, potem bardzo zalowala i go usunela, troche to trawalo i kosztowalo bo tatulaz byl na calym przedraminiu, caly kolorowy

Gość gość
tylko poganie sie tatułuja katolicyzm zabrania tego

i dlatego tatuaży nie robi się pod wpływem emocje. Jeżeli to delikatne pismo to 6-10 sesji laserem powinno to usunąć.

Gość gośćkiniaaaay
Zrobiłam tatuaż maja niespełna 18 lat, dziś bardzo żałuje dlatego zdecydowałam się na laserowe usunięcie tej „ pamiątki”. W klinice Dr Legrand rzetelnie wytłumaczone mi jak będą wyglądały zabiegi, jak będą przebiegały,jak będzie reagował barwnik w tatuażu. Jestem po kilku sesjach i po tatuażu prawie nie ma już śladu. Nie pozostały żadne blizny. Umiejętne wykonanie zabiegu pozwala uniknąć takich powikłań. Polecam wszystkim ta klinikę.