Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Seksmisja nadciaga

Polecane posty

Zuza - z rodzeniem to przegięłaś :) aż mnie na dole zabolało :P chodziło mi bardzie o to, że kobiety wchodzą z chęcią w męskie role a potem się dziwią, że faceci nic nie robią. Niech każdy robi swoje

Gość nn on
jzb, tak ...wiem.. Ty wszystko bezinteresownie....😴

No przeciez nie bede tutaj go szukac.....jeszcze mnie nie poje...balo! A po co ci to wiedziec? Co to, jakas analize psychologiczna?

Ja też nie nn Dobrze mi tak jak jest i żadnych zapędów feministycznyh nie mam;-)

Gość nn on
ujotka ja to żałuję, że nie masz innych zapędów... 😴

Gość gość
np do wspolnego wyjscia na wieczorna kolacje w milej atmosferze, do tego aby ktos cie pocieszyl jak ci smutno i smial z toba jak wesolo, do tego zeby pomogl jak czegos nie umiesz,zeby sie razem powyglupiac,zeby wieczory przed tv nie byly samotne,zeby miec sie do kogo przytulic,zeby miec z kim sie klocic i godzic,zeby miec kogo kochac z kim sie kochac i byc kochana,zeby moc wpolnie podrozowac,aby placic rachunki na pol,zeby kredyt byl latwiejszy do splaty,aby miec z kim sie zestarzec. Mysle,ze chociazby do tych kilku rzeczy facet by sie przydal;-)

Jaka kobieta, taki mężczyzna. Jeśli wokół Ciebie kręcą się lenie i nieudacznicy, to widocznie takich tylko potrafisz przyciągać.

przyda się facet bo kran przecieka, trzeba naprawić samochód, sformatować dysk w kompie i od nowa zainstalować windowsa, wynieść śmieci i naprawić pstryczki od światła :)...no i może się przyda do zasilenie wspólnego konta bankowego

Gość nn on
Ty wiesz jakich kochanie 😴 jak się mają? 😴 xxx Andro - mądrze prawisz tym razem mimo, że często się z Tobą nie zgadzam, ale przymykam oczy bo ciągnik robi swoje 😴

Gość nn on
stary, ja tam nie będę ukrywać: jak nabroję to gdzie lecę szukać ratunku? jak mi coś nie poszło to gdzie ląduję? ;)

Gość nn on
jzb, chyba śnisz :p ta sucz jest tylko moja :classic_cool:

andro obawiam sie, ze pomijasz jednak wazną kwestie jednym z zadan facetow, jest ich edukacyjna rola wzgledem kobiet dlatego nie zawsze jest to prawda co mowisz r****nie dziewczyn sluzy miedzy innymi po to zeby je za uszy ciągnąc do gory

NN mają się dobrze, co prawda ostatnio cuks się żywo nimi interesował,ale przypomniałam mu o podziale co jest czyje Jzb rodzinna atmosfera ok,ale odczyt ma być długi jeśli już ;-) prawda nn ?

Gość nn on
jzb, wielcy ludzie często marnie kończą, tracą głowę i różne członki :P

Gość nn on
ujotka 😭 przez Ciebie mam serce pęknięte niczym c*pkę. idę rzucić się z mostu :O 🖐️

Do gosc 12:20:55......ma to sens, tylko defekt w tym, ze oni nie chca tych prawie wszystkich rzeczy robic......chca tylko nas przelatywac I miec wygodne zycie.....na kobiecym garbie najlepiej................. Do Stary Gosc....do wszystkich tych rzeczy mozna kogos zatrudnic, a jesli chodzi o konto, to dzisiejsi faceci sa tak skapi I obliczeni co do zlotowki/ funta, ze glowa boli.....jak przekupy na targu by sie targowali....choc czesto zarabiaja wiecej.....I tu jest wlasnie to "rownouprawnienie" w zarobkach chociazby

Goraca Zuzia - ale pracodawcami często są też kobiety. Skoro one lepiej opłacają facetów - to właśnie tak pojmują równouprawnienie.

Nn, no tak już ze mną jest, że nie przejmuję się tym, czy ktoś się ze mną zgadza, czy nie. Ale miło, że choć raz udało mi się trafić ;-)

Do Stary Gosc......ja tylko stwierdzam fakty, a nie licytuje sie kto kogo zatrudnia I dlaczego. Faktem jest, ze kobiety wydaja wiecej, zeby ladnie wygladac....tez dla facetow, a przewaznie (nie zawsze) zarabiaja mniej.......

Ogolnie smiesza mnie faceci narzekajacy na swoje zony/dziewczyny/narzeczone, ktorzy je krytykuja, ze nie wygladaja jak jakies celebrytki z gazet..... To niech jeden z drugim wylozy na stol tyle kasy ile te slawne panie wydaja na swoj wyglad, to jestem pewna, ze I wasze panie zamieniam sie w sex bomby.....oczywiscie pomoc domowa potrzebna bedzie od zaraz....