Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Co dzisiaj mieliście na śniadanie obiad kolacje podwieczorek itp

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Otóż śniadanie: -10 bagietek z szynką -kebab -zapiekanka Na obiad będzie: Zupa pomidorowa Kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana Devolaj z frytkami i surówkami polanymi sosem chilii Zestaw kebab (frytki, sałatka, kurczak) Pizza z serem, szynką i pieczarkami Żurek z ziemniakami, jajkiem i kiełbasą oraz grzybami Na słodko: -Lody -Batony -Ciasta (Jadzia, czarny las, mascarpone, tort tiramisu) -Chipsy Na kolacje: Hamburger Frytki Napoje: Cola, Sprite, Fanta

Gość massakraa
to wsystko to ja bym prze tydzień chyba jadła :P

Ja potrafię jeść całymi dniami. Szczególnie jak jestem smutna. Ostatnio wygrałam 1300 złotych w totolotka to poszłam i sobie kupiłam 3 pizze w pizzerii a potem pizzer aż oczy z orbit wystawił jak zamówiłam jeszcze kebab.

Gość hohohohohoohohohoohoh k
Kobieto ile ty jesz :P Ja zjadlam na sniadanie dwie kanapki z szynką i pomidorem a przed chwilą zjadłam kawalek pizzy z serem, pomidorem i pieczarkami. I tyle :)

Gość gość
budyń śmietankowy budyń czekoladowy :classic_cool:

Gość gość
Póki co wypiłam wodę i dwie kawy zaraz wycisne cytryny, dodam natke pietruszki i wode i zmixuje pozniej zrobie smoothie bananowe a wieczorem pojde na zakupy i zjem wystawna kolacje, pozno pora, a jutro ebde caly dzien spalac :D

Gość massakraa
też mi się zdarza ze jem bez końca, zawsze przed miesiączką zamieniam się w odkurzać :P Wciągam wszystko co mi do rąk wpadnie hehe. A tak to na śniadanie zjadłam goląbka jednego i przed chwilą dwa. :P

Gość dotsdots
przed okresem to ciężko się kontrolować, co zjem to normalnie jakby przelatywało prze mnie i ciągle głodna i zła ;/ A dziś: właśnie wstałam więc dopiero śniadanie: 3 kanapki z serkiem wiejskim, domowa sałata, rzodkiewka, szczypiorek, pomidor, cappucino potem nie wiem, jak matka wróci z pracy to pewnie jakaś zupa i kurczak, a jak nie to znów kanapki. kolacja pewnie jogurt activia naturalny, otręby, maliny z ogródka mniam