Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żonaty mężczyzna może pokochać inna kobietę

Polecane posty

Gość gość

Czy żonaty mężczyzna może zakochać się w innej kobiecie? Np. jak pozna ją w pracy i go zafascynuje mimo tego że w związku mu się prędzej układało?

Gość gość
podsun facetowi dope pod nos i bedzie cie kochal przez 2 minuty od tylu na biurku albo w sraczu 💤 korwa jakie desperatki

Gość gość
Może, pewnie, że może, ale miłość to nie tylko zakochanie i motylki to też wybór.

Gość gość
nie może a powinien! kobiety chcą doświadczonych mężczyzn więc nie mmają prawa żadnej odmówić.

Gość gość
Może, wiem to po sobie. Kocham Ją bardzo i cierpię, ale nie żałuję, szkoda tylko, że poznaliśmy się tak późno. Mimo tego oddałbym za nią życie.

Gość gość
oczywiście szczególnie lubię mężatki r***ają sie jak króliki bez gumki czyściutkie zdrowe i jwk się zdarzy wpadka nie ma ztaką kłopotów polecam gorąco

Gość gosc karolina
Moze. Ale to dziala tylko wtedy, gdy mezowi czegos brakuje ze strony zony. Nie wystarczy slub, dziecko, by sama obecnosc tych czynnikow dala szczescie. Czlowiek, ktoremu czegos brakuje, jest wrazliwszy i widzi to u kogos innego, a w pewnej chwli i on chce to miec...

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Może, wiem to po sobie. Kocham Ją bardzo i cierpię, ale nie żałuję, szkoda tylko, że poznaliśmy się tak późno. Mimo tego oddałbym za nią życie. 000000000000000000 A ona wie, co do niej czujesz? Macie ze sobą kontakt?

Gość gość
Tak, jesteśmy przyjaciółmi.

Gość gość
no to wspolczuje bo byc przy niej i nigdy jej nie miec tylko dla siebie....to straszne.

Gość gość
moze, po czasie kazdy zwiazek nudzi (nawet jak ma super partnerke, bedzie szukal odmiany) bardziej zauroczenie niz milosc

Gość gość
Tak :( Ale ja wierzę, że kiedyś i tak się złoży, że będziemy razem. Czuję, że jesteśmy sobie przeznaczeni, myślę że ona też to czuje.

Gość gość
10.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Tak smutas.gif Ale ja wierzę, że kiedyś i tak się złoży, że będziemy razem. Czuję, że jesteśmy sobie przeznaczeni, myślę że ona też to czuje. 00000000000000000 to trudne. ja nieraz czułam ze bedzie padal deszcz i sie myliłam

Gość gość
to nie trwa od wczoraj, ani od miesiąca, ale ponad rok, jesteśmy blisko, nawet bardzo, stąd wiem, że jest nadzieja

Gość gość
Przysięga małżeńska...Przypominam, że jest coś takiego. Widać ile warte jest słowo większości ludzi... Jaka ta rasa jest żałosna, kompletnie zmarnowany potencjał. Mogliśmy być wielcy, a zadowoliliśmy się lampkami na butach...Dzięki za przypomnienie mi jak beznadziejny jest ten świat, ostatnio prawie zaczynałem go tolerować.

Gość gość
ludzkie słowo jest nic nie warte w obliczu uczuć, tak było, jest i będzie, nietolerowanie tego i tak niczego nie zmieni, a przysięgi są dobre dla dzieci, bo szybko ulatują z powietrzem

Gość 77916104
jak sie komus przysieglo wiernosc to trzeba dotrzmac przysiagi chocby wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazywaly ze osobe ktora znelezlismy za pozno to ta jedyna wymarzona.tyle

Gość yyyyyyyyyyyyy
jak sie komus przysieglo wiernosc to trzeba dotrzmac przysiagi chocby wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazywaly ze osobe ktora znelezlismy za pozno to ta jedyna wymarzona.tyle hahah, no jasne. bo przeciez za nieszczesliwe zycie u boku niewlasciwej osoby dostaniemy kiedys nagrode. bo przysiegalismy :classic_cool:

Gość gość
Trzeba? :) A kto nam zabroni? Dobre, nieźle się ubawiłem, hehe!

Gość 77916104
z wielu powodow ale najwazniejszy to dla samego siebie - paradoksalnie

Gość yyyyyyyyyyyyy
ludzie, ktorzy tak mysla (ze przysiegali wiec musza sie meczyc) koncza w glebokiej depresji/na psychotropach. to nieludzkie, co radzisz

Gość 77916104
a zreszta co z tej milosci? gowno

Gość gość
Paradoksalne to jest, że w ogóle operuje się jeszcze takim pojęciem jak przysięga. W ogóle powinno się wykreślić to słowo ze słowników i wycofać z użycia, a małżeństwo zastąpić partnerstwem, które formalnie oznaczałoby związek otwarty i ludzie by byli szczęśliwsi.

Gość 77916104
to sie nazywa poliamoria, dla mnie syf

Gość gość
Jesteś wyjątkiem, gatunkiem wymierającym. W sumie to powinno być tak, że jak jednej stronie odpowiada poligamia to niech sobie ma tego jednego partnera, ale bez wymagania tego samego od drugiej osoby w związku, jeśli ta ma inne potrzeby. Bo nie-monogamista się tylko umęczy w takiej klatce i prędzej czy później skoczy w bok.

Gość 779116104
jestem dumna z bycia kobieta wyjatkowa i wierna nawet jak nie jest latwo

Gość gość
Przychylam sie do opini Alicji ;-P Moze, jak najbardziej moze i znowu moze. Az nie moze.

Gość zerozerosiedem
Przestańcie ludzie z tą przysięgą....Ciemnogród jakiś. Sp....ić sobie żywot z jakimś pasożytem i beznadzieją bo się przysięgało..?.Hehe... Chyba że ktoś taki paszczur że nikt inny na niego nie spojrzy :) Bazyliszki

Gość obstrukckjonista
heh, popieram