Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o gejach

Polecane posty

Gość gość

? Tak jak w temacie

Gość patykiem pisane
LOVE PARADE

Gość gość
Ja też ich kocham są super :) Dla dziewczyny przyjaciel idealny :)

Gość gość
Maciek B To nie jest choroba :)

Gość Darth Misiek
wujek Janusz to gej to samo wujek Marek i Paweł ,jak więc tu nie lubić gejów ?

Gość gość
Maciek i jak podasz nad adres kliniki leczącej z głupoty i debilzmu? Podobno się tam leczysz? No,...dawaj, rondel ;)

Gość gość
To samo co o hetero. Absolutnie nic.

Osobiście uważam homoseksualizm za chorobę, a homoseksualistów za ludzi chorych i nic mojego zdania nie zmieni, uważam że powinno się ich leczyć lub izolować i tyle w temacie

Gość gość
Mnie jest ich żal... Czego by nie mówić o zachodzie, wszędzie homo spotykają się z agresją i prześladowaniem, tylko na zachodzie jest to kryte przez media, a gloryfikuje się zachowanie progejowskie, że się tak wyrażę. Po prostu mi ich żal, nie mają łatwego życia i sama nie wiem co bym zrobiła, gdybym była homo. Sto razy wolałabym już być bi. I też uważam, że mimo wszystko nie powinni adoptować dzieci.

Gej też człowiek ,co prawda jest dla mnie to obleśne i nie do wyobrażenia ,ale dopóki nie robią nikomu krzywdy jestem w stanie tolerować takie osoby.

Gość trolororor
A dla mnie to super fajni faceci :) Znam parę gejowską i dwie lesbijskie. Myślę, że takie osoby potrafią naprawdę kochać. A wszyscy, którzy nie akceptują homoseksualizmu to niedouczone pryncypały.

Gość ruthvanaldin
spoko ludzie...

Gość regtfyghj
Nie wiem co , biblia potepia takie osoby. :O Jednoczesnie geje to moi najllepsi Przyjaciele tacy wlasnie przez wielkie P. Musieli wyjechac do UK, bo w pl by ich zaszczuli.

Gość gość
kochają własne ciała egoizm w czystej postaci czy ktos widział zeby pomagali ludziom

Gość gość
"kochają własne ciała egoizm w czystej postaci czy ktos widział zeby pomagali ludziom" Ty to masz nierówno pod sufitem :)

Gość Darth Misiek
w dużym formacie jest spoko tekst Mariusza Szczygła na ów ;)temat,polecam ,swoją drogą zastanawiam się czy krucjata ks Oko to nie jest jakieś Wedlowskie story u korzenia...;)

Gość gość
Ksiadz Oko jest homo :classic_cool:

Gość gość
mam bardzo dobre zdanie o nich

Gość gość
Nie myśle .Znam ,ale ja mam swoje zycie oni swoje .Jezeli mysle to w kontekscie wspolnego grilla i tyle .

Gość Tristan345
grzebią się w odbytnicy drugiego mężczyzny i nazywają to związkiem

A ja homoseksualistów popieram i zazdroszczę im odwagi, kiedy walczą o prawa człowieka właśnie dla siebie :-), a nie tak jak transi, w duchu panowie w sukienkach, bo w klubach prezentują się wzajemnie, a na zewnątrz zwyczajna szara męska masa :(

"Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą. Jest to obrzydliwością. Nie będziesz obcował z żadnym zwierzęciem, bo przez to stałbyś się nieczysty. " Leviticus 18:22-23

Gość gość
Moja dusza teraz podzielona:P bo po a) miałam kiedyś"przyjaciela" który później okazal się gejem...Normalnie mnie adorował, flirtowal, byliśmy nierozłączni jak stare dobre małżeństwo...Jak się dowiedziałam, że jest homo( na dodatek nie od niego) to poczułam się oszukana...Jakbym wiedziała na wstępie, na pewno nie zakochałabym się i nie czuła jak czuje się teraz...Dlatego uważam, ze to nie fair tak kogos oklamywac i zwodzić...Ten gej okazał się ch*** który traktował mnie jak przykrywke po b)sa momentami naprawdę smieszni:) -schowaj te stopy, jak ty możesz chodzic z takimi stopami - w tym swetrze wyglądasz jak moja babcia:P -ooo mucha, weź ja, weź weź zabij:P -poproszę piwo z sokiem i słomkę:P -wkrętarka, że co? -boshe, nie ma swiatła trzeba wezwać fachowca( wtedy wybiło po prostu korki, trzeba było tylko bezpiecznik dac"go góry") -zobacz jaka on ma torebke(wskazując na pana w srednim wieku) co za torebka matko kochana, co to jest:d -wiesz jak fajnie jest jak pan masazysta masuje ci pośladki:D -uwielbiam seriale, a najbardziej gotowe na wszystko:P itd... Niech sobie będą, zawsze będę nic z tym nie zrobimy. Tylko niech tez jak LUDZIE starają się być uczciwi. Na pewno nie jest łatwo mówic im o swojej orientacji, niech chociaż nie robiom laskom nadziei, bo po co

Gość gość
Przeciez ten twój kolega to jakiś zniewieściały typ :O Który normalny facet zachowuje się jak baba i piszczy na widok wkrętarki czy wyłączenia światła :O masakra. Takie ''pedały'' mnie własnie strasznie drażnią. Nie lubie zniewieściałych mężczyzn hetero ale homo tym bardziej :( Ten pseudo damski delikatny sposob chodzenia, machanie raczkami (tzw zwichnięte nadgarstki), regulacja brwi, dziwaczne ''stylowe'' fryzury, niby modne ciuchy ale strasznie obciachowe, kiczowate i ''pedalskie'', kazdy wie o co chodzi. Zatarcie granicy między facetem a kobietą. Miałam znajomego geja, poznałam go pod koniec liceum na kursie angielskiego, ale znajomość trwała krótko, drażnił mnie własnie tym co opisałam :O Męska kobieta w męskim ciele :D Nie dla mnie.

Gość gość
do 10.08.13 [zgłoś do usunięcia] może jesteś brzydka;)

Gość gość
dla kogos będę brzydka, dla innego będę piękna:), co nie zmienia faktu ze z gejem związku nie stworze:)

Gość gość
Nie rozumiem tych co nie tolerują homoseksualistów pod postacią mężczyzny. Oni potrafią kochać nawet bardziej niż nie jedna para hetero. Nie ma lepszego przyjaciela niż kobiety niż gej !

Gość gość
Żyj i dać żyć innym. Tyle w temacie. Odoby homo/trans nie są niczemu winne, że są tym kim są. Nikomu krzywdy nie robią. Nie zasługują na to być napiętnowanymi. Po coś są na tym świecie. Np. po to by była większa różnorodność. Świat byłby niesamowicie nudny gdybyśmy wszyscy byli tacy sami. To podłe i niedojrzałe gnębić kogoś za orientacje. Ale jeśli nie jest się taką osobą można tego nie rozumieć.. człowiek niestety nie jest istota doskonałą, połowa ludzkości to ograniczeni de/bile i trudno od nich wymagać akceptacji.. Z orientacją jest jak z ulubioną potrawą/kolorem choćbyś nie wiem jak chciał nie możesz tego zmienić. Za 50 - 100 lat homoseksualizm będzie powszechnie tolerowany i akceptowany, co nie oznacza, że się zwiększy liczba takich osób.. To jest jak z różnymi przypadłościami 1 na ileś set/tysięcy urodzeń rodzi się z 'czymś' szczególnym.. Nie ma sensu z tym walczyć i tak nie wygracie. Wspominacie tutaj o Biblii Bogu.. a nikt z Was nie pamięta o jednym z przykazań "Szanuj bliźniego swego jak siebie samego". Na tym kończę, Amen.

Gość gość
Maciek B -taki przeciwnik byl ,a Teraz prosze baraszkuje z chlopcami az milo :D