Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj 6 miesieczny syn nie chce jesc zupek

Polecane posty

Gość gość

gotowanych przeze mnie. Od 4 miesiaca wprowadzilam mu na poczatku sloiczki a potem zaczelam sama gotowac lecz moimi zupkami pluje na odleglosc i sie krzywi. Poradzcie cos, moze cos nie tak robie bo zupki robie tak : gotuje mieso zazwyczaj kurczaka wazywa rozne marchew pietruszka por brokul burak itp zalezy co mam w domu co drugi dzien zóltko. Czasem zageszczam kleikiem.

Gość gość
przepraszam za blad ortograficzny:)

Gość balbin_ka
miksuj na gładko i dawaj sporo marchewki, u mnie też jak gęstość była "niesłoikowa" to nie chciał jeść.

Gość mamamaksia2
Hej, mój 5 mc synek tez nie chce jeść moich zupek, ma odruch wymiotny mimo, że są pyszne, robiłam tak jak ty bo zaczęłam od zupek w słoiczku i domyślam się, że w tym sęk :) mały spróbował słoiczkowego dania (a nie ukrywam że jest smaczniejsze) i ma gdzieś moje zdrowe zupki bez żadnych dodatków.

Gość gość
spoko, 6 miesięczny, to może jeszcze nie mieć wcale potrzeby żeby jeść zupki, mleko mu wystarcza...poza tym często dzieci tak mają, mój ma 9 miesięcy w wakacje tylko tydzień jadł ze słoika obiadki i później moich w domu nie chciał jeśc, ale powoli się przekonał i teraz znów wcina moje. mieszaj mu trochę ze słoika, trochę swoje i z czasem zapewne zacznie jeść twoje...

Gość gość
Jedzenie w sloiczkach ma slodkawy posmak twoje zupki nie. Gdybys gotowala od poczatku nie bylo by problemu

Gość gość
dawalam sloiczki podczas remontu bo nie mialam jak gotowac i brak czasu. Trwalo to 3 dni tylko

Gość mama w potrzebie
Poczytaj sklad sloiczkowych zupek. Zazwyczaj dodano tam sok z winogron albo z jablek. Stary sposob-doslodzic :P