Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czas przeznaczony na posiłek u dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie ile u was wynosi, bo u nas kazdy posiłek potrafi się ciągnąć, że konca nie widać. Nie chodzi mi o jedzenie w 5 czy 10 min bo w te strone też nie dobrze ale już brak mi cierpliwości na niejadztwo. Chodzi o dzieci 2,5-3letnie

Gość gość
Tak w nawiasie - o co chodzi z tytułami na kafe? Chciałam zrobić "Ile jedzą wasze 2,5-3 letnie dzieci dany posilek" i rózne podobne wersje to mi wyskakiwalo ze użyto niedozwolonych znaków, swoją drogą szkoda że nie dodano jakich znaków....

Gość gość
Nie używa sie znaków interpunkcyjnych.

Syn ma 2 lata 8 miesięcy. Właśnie od 40 minut je obiad... Potrwa to jeszcze z 10 minut tak na oko. Fantastycznie jest.

Gość gość
gosc 16.04 dzieki, teraz juz wiem o co kaman przynajmniej tryczka, no skad ja to znam... a u was tak caly czas? bo u nas tak

Gość gość
a wasze dzieci jedza 1 czy 2 dania,

Od zawsze tak. On po prostu nie lubi jeść, co by to nie było. Do takiego wniosku doszłam, bo to ludzkie pojęcie przechodzi. -------- Mój je jedno danie - drugie. Wcześniej jadł zupy. O dwóch daniach to nawet nie śmiem marzyć.

Gość gość
Moje nigdy nie zjadlo dwóch. Dlatego od dluższego czasu robie tylko 1 danie albo zupe albo typowo "drugie". Bywa że nawet drugiego sniadania nie chce, deseru tzn podwieczorku (niekoniecznie o slodkie mi chodzi tylko o popołudniowy posiłek sam w sobie). Pzewaznie je 3x tylko a bywa że i dwa. Ma 2,5 roku. Od zawsze kiepsko. Centyle w dole siatki, czasem poza, badania ok. Ciagle slysze ze ten typ tak ma. Ok niech je mało ale nie godzine 3 łyzeczki na krzyz bo szlag czlowieka trafia, ani gdzies wyjsc na dana godz i wieczny stres.

Gość gość
na moja corke dziala to ze jak zje ladnie caly obiad zupe i 2 danie to dostanie loda. tak tesciowa nauczyla. i o dziwo je.

Gość gość
Zeby moje chociaz chcialo tego loda...:o albo cokolwiek zeby przekupic to by bylo dobrze...