Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chlopak bardzo mi dowala ale mowi ze to zarty

Polecane posty

Gość gość

mam dosc on strasznie mi owa a jk idzi ze sie wkurzam to obraca wszystko w zart ale to zaczyn by naprawde dolujace,juz nie raz mowilam mu o tym e mnie to boli no ale zawsze bylo ze przesadzam.Co mam robic?

Gość gość
vzy jest tu ktos kto mi pomorze?

Gość gość
pomorze to taki region w Polsce

Gość gość
Najpierw naucz się pisać, bo nie da się tego czytać.

Gość gość
jeżeli "dowala" Ci z powodu analfabetyzmu to dobrze robi. Może wreszcie się ogarniesz i nauczysz języka ojczystego 🖐️

Gość gość
Nie dowala mi z powodu analfabetyzmu ! piszeszybko wiec chyba moga sie zdarzac pomylki a wy co siedzicie tutaj po to zeby innych w*****ac czy po o zeby doradzac bo to drugie jakos wam slabo wychodzi IDIOCI

Gość gość
Haha, gdyby cie szanowal to juz dawno kopnelabys go w d*pe. Pewnie kleczysz przed nim podczas robienia laski jak zwierze, a on tarmosi za kudly. Widac cie to kreci jak cie poniza.:D

Gość gość
to znaczy, ze jestes ofiara a twoj facet to zwykly sadysta. moze i obraca to w zart ale jezeli nie dociera do niego to, ze sprawia ci tym przykrosc, albo co gorsze, jego to naprawde bawi, to lepiej zmien faceta.

Gość gość
pomyłka z powodu szybkiego pisania to była, jak zamiast czy napisałaś vzy a nie jak walisz byki ortograficzne wielkości mamutów. Że też nieuki zawsze swoją tępotę tłumaczą szybkością pisania :o

Gość gość
suczki lubią być poniżane i dlatego trwają przy takich typach.XD

Gość gość
suczki lubią być poniżane i dlatego trwają przy takich typach.XD

Gość gość
czy ten temat jest o poprawnosci ortografii czy o sadyscie-chlopaku??? kurva wasza mac, czytanie ze ZROZUMIENIEM jest WAZNIEJSZE niz cholerne bledy orto!!!! banda debili przyszla sie wyzyc, bo gowno na temat wiedza, ale lepiej frustracje wywalic na czyichs bledach orto!! zal :O

Gość gość
Ide o zaklad w ciemno, ze go nie zostawi nawet jak ja leje. Bo ma emocje. A spokojnego, grzecznego zostawilaby juz dawno, bo nudny i nie zapewnia emocji, nie ma o co sie poklocic.

Gość gość
masz to na co godzisz się i fakt, popracuj nad ortografią bo nie dość że masz słabą psychikę to i wiedzą nie powalasz

Gość gość
ale mi nie chodzi o toze mnie udezy bo tego nie da rady zrobic tylko np o to ze ja sie saam zrobic kolacje przy swiecach i wgl a on przychodzi i mowi ze woli zjesc prz tv niz na podlodze albo ja sie ladnie ubiore a on ze cos mam na nosie albo jak jestesmy w miejscu publicznym to on trzym mni za tylek wklada mo rece pod bilizne a ja tego nie chce bp to jest wg mnie cos intymnego i nie lubi jak jego kumple patrza si jak on to robi i sie smieje.Mowi tez ze ze mna nie a o czym pogadac jak juz to tylko o problemach,mowi na mnie prosiak swinka wieprz a ja nie chce zeby mnie tak nazywal a jak idzemy na zakupy to nawet sobie nic kupic nie moge no bo po co chociaz to moja kasa a on mi tylko tpwarzyszy to i tak wszystko skrytykuje albo sie wymiewa.Ja jestem jego pierwsza dzkewczyn i zawsze tlumaczylam to tym ze on ni wie jak sie zachowac ale juz dluzej nie dam rady bo tez chce czuc sie kobieta a nie tylko krolikiem do r****nie.On ma 23 lata.

Gość gość
Ma cie za gówno, mięso do r****nia. Normalni ludzie nie pozwalają sie poniżać. Tylko zjeby tak maja.

Gość gość
a trzyma cie za uchale jak mu laske obrabiasz ?XD

Gość kkkkkkkkkkkk
lubi sie swoja wlasnoscia pochwalic przed kumplami. to grzecznie stoj i daj sie macac hihihih jełopico jedna

Gość gość
Ahahahahahaha padlam. Zero szacunku do samej siebie.

Gość gość
Kumple też niech poklepują po d***e, a ty pozwalaj na to. Co za zyeb z ciebie .:D

Gość gość
Skoro pozwalasz na takie traktowanie, to sama sie o to prosisz. Tak to dziala.