Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1818

zachowanie faceta 20 lat starszego

Polecane posty

Gość aga1818

Hej. Czy waszym zdaniem to że facet 20 lat starszy mówi do mnie cześć (ja mowie zawsze dzień dobry a on ostatnim razem powiedział żebym nie mówiła dzien dobry tylko cześć) i cały czas żartuje itp. jest normalnie?? Jestem na wakacjach u babci i on wynajmuje pokój u niej. Codziennie prawie przychodzi na piętro do nas i pomaga w różnych rzeczach np naprawa czegoś czy pomalowanie. Mam jakieś urojenia czy może jednak powinnam ograniczyć z nim kontakt??

Gość gość
Trudno powiedzieć może to po prostu porządny, uczynny, wyluzowany (niezdziadziały) mężczyzna.

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal
Eee, to chyba raczej normalne. Ja też mam znajomych, którzy są ode mnie o 22 lata starsi i kiedyś mówiłam im zawsze dzień dobry, a oni do mnie "cześć". Teraz już zawsze mówimy sobie "cześć" i tyle Wątpię, żeby to był jakiś pedofil.

Gość gość
bo jest r****czem a przejście "na ty" to jego taktyka, ierwszy krok by zaciągnąć cię do łóżka

Gość aga1818
Może i tak. Jest wyluzowany itp. Ale jakoś głupio. mi mówić cześć do niego jak ja mam 18 lat a on ma okolo 40

Gość skandaaaaall
A zaraz się okaże, że on ci się podoba i szukasz tak na prawde w jego zachowaniu jakichś sygnałów :D

Gość gość
właśnie ty masz 18 on 40 to mówi samo przez się stary świntuch osiemnastek mu się zachciało

Gość gość
właśnie ty masz 18 on 40 to mówi samo przez się stary świntuch osiemnastek mu się zachciało xxx I ponoć to mężczyźni myślą tylko o jednym:P A to ciągle kobiety w każdym zachowaniu facetów szukają seksualnych podtekstów.

Gość gość
a od kiedy to normalne by 40 latek chciał by 18letnia smarkula mówiła mu po imieniu ?

Gość gość
U mnie w pracy wszyscy są na ty niezależnie od wieku

Gość aga1818
Chyba jednak on jest normalny a ja jestem przewrażliwiona bo raz sie do mnie przyczepil stary oblesny zbok

Gość skandaaaaall
po imieniu? On chciał tylko "cześć" zamiast "dzień dobry", o imieniu nie było mowy :O

Gość gość
Jak ludzie mieszkają w jednym bloku, widują się codziennie, on tam u nich przebywa , naprawia coś itp. ciągle ma słyszeć "proszę pana, proszę pana" ? Można mówić po imieniu u nadal okazywać komuś szacunek z powodu wieku.

Gość gość
Facet zwykłe cześć daje a one z niego r****cza robią :P

Gość aga1818
Ja mówię do niego pan ale on jak sie pierwszy raz spotkaliśmy to podal mi ręke i sie przedstawił

Gość aga1818
Ostatnio, zupełnie przez przypadek weszłam do łazienki gdy akurat on był pod prysznicem.... przez lekko uchylone drzwi od kabiny dostrzegłam jak się masturbował, ma całkiem pokażny sprzęt, byłam w szoku ale jednocześnie strasznie mnie to podnieciło... potem cały wieczór nie mogłam zasnąć zaczełam sobie leżąc w łóżku wyobrażać jak jestem razem z nim pod tym prysznicem on stoi za mną i obiema dłońmi delikatnie obejmuje moje piersi , zaczyna całować po szyi, po czym wchodzi we mnie od tyłu swoim wielkim kutasem a ja jęcze z rozkoszy.

Gość gość
czyli jednak lecisz na niego ?

Gość aga1818
początkowo wogóle mnie nie interesował ale po tym incydencie w łazience nie mogę przestać myśleć o seksie z nim, nawet jak się czasem na schodach mijamy to głupio mi na niego spojrzeć przez te moje zboczone myśli :p

Gość gość
Kolejna puszczalska gówniara:-( nic się tu nie słyszy tylko o małoletnich k***wkach, znajdź sobie zdziro faceta w swoim wieku!!!!!!!!

Gość aga1818
Nie obrażaj mnie może jesteś taka tępa że nie potrafisz uważnie czytać ! Pisałam tylko o moich fantazjach, nic między mną a nim nie było.

Gość gość
trzeba było wejść do tej łazienki, zrobić mu loda i posmakować kremu :) taki pokaźny sprzęt nie powinien się marnować :)

Gość gość
Znam pewną panne, która też przespała się z 20 lat starszym facetem i teraz cała wieś o niej mówi, takie 18 stki sa najgorsze bo tylko d****i wywijają:-(

Gość Wasabi
Daj mu d**y, raz cię bzyknie i tyle, na co dorosłemu facetowi taka małolatka.

Gość aga1818
nigdy nie odważyła bym się wejść mu pod prysznic, po pierwsze nie wiem jak by zareagował, być może najzwyczajniej w świecie by mnie pogonił a zaraz potem opowiedział mojej babci, po drugie to on nosi obrączkę więc jest żonaty, tylko dziwne że przyjechał tu wynajmować pokój sam bez żony.

Gość aga1818
Haha. Te glupoty wyżej to nie pisalam ja. W żadnej łazience go nie widziałam ;D i nie fantazjuje o nim

Gość gość
Wasabi Daj mu d**y, raz cię bzyknie i tyle, na co dorosłemu facetowi taka małolatka. xxxx Odezwała się stara raszpla, której już nikt nie chce :)

Gość Wasabi
Aleś ty jest pusta jak bęben.

Gość Doktor Mosley radzi
jasne że mogłaś wskoczyć pod ten prysznic jak by chciał uciekać to wtedy łapiesz za jaja on klęka zbółu a ty do niego : - Kłaniaj się chamie ! Oto twoja pani stoi przed tobą a teraz nie gadaj tylko ru chaj

Gość Wasabi
Akurat jestem facetem i nie lubie takich niedorobionych łatwych dziewuch.

Gość aga1818
Wasabi te kilka ostatnich postów. to nie ja pisałam. Naucz sie rozróżniać podszywy