Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknieee

co myślicie o katolikach

Polecane posty

Gość tesknieee

ja uważam ich za biedne bardzo ciężko chore osoby, niekiedy stanowiące zagrożenie dla otocznia

Gość ks Antoni
przyjdź dziecko do mnie postaram się abyś wróciła na ścieżkę wiary i miłości

Gość gość
mieszane uczucia, nie lubię moherów, stare baby chodzą codziennie do kościoła, udają święte, a napieeprzają na każdego i źle życzą. Ostatnio moja sąsiadka wielka katoliczka, robi pierwsze piątki, codziennie kościół wczoraj do siostry na całe osiedle: "A żeby cię Bóg skarał ty podła suko, a żeby cię Bóg skarał, żebyś zdechła" nieźle nie :D

Gość gość
a czym ty czlowieczku roznisz sie od prawdziwego katolika ?

Gość Haneczkaaaa
odpowiedź zależy od tego czy są fanatykami religijnym czy nimi nie są

Gość wypertalać mośki
:D:D:D

Gość gość
Moja teściowa uważa się za bardzo wierzącą osobę. Po pierwsze jest po rozwodzie (brała ślub koscielny), więc żyje w grzechu, a po drugie wykorzystała mnie i mojego męża dla własnego wzbogacenia. Obiecała, że odziedziczymy po niej dom, my zrobilismy remont wydaliśmy kupe kasy, a ona teraz, że dom ma zamiar sprzedać i kupic sobie mieszkanko, a my to na drzewo, w ogóle jej nie obchodzi gdzie się podziejemy juz nie mówiąc o tym ile kasy w ten dom włożyliśmy myśląc, że to spędzimy całe życie i wychowamy swoje dzieci. tak właśnie zachowują się katolicy dla których zrobienie prania w niedziele jest grzechem a oszukanie syna już grzechem nie jest...

Gość Haneczkaaaa
ktoś tu na kafeterii kiedyś napisał : Znam kogoś kto 1000 lat temu założył firmę, której nie obowiązuje ZUS, podatki, która od momentu swojego powstania cały czas pomnaża zyski która funkcjonuje w każdym mieście, miasteczku i wsi. Załozycielem jej jest Jezus. Żadna inna firma nie ma takiego rozlokowania na całym świecie i nie funkcjonuje w tak przemyślany sposób jak kościół katolicji! Nie ma na świecie lepiej funkcjonującej firmy od niego! Jak każda firma KK posiada takze swój własny marketing. Nad funkcjonowaniem Marketingu KK myślą iwlkie głowy. Marketing polega na tym by pozyzkać klientów

Gość antychryst anty anty
są żałośni, od poniedziałku do soboty zatruwają życie innym, a w niedziele z**********ą do kościoła i udają potulne owieczki. NIE KRADNĘ, NIE ZABIJAM, NIE WIERZĘ

Gość Haneczkaaaa
co myślicie o katolikach ? Katolicy to aktywni klienci KK