Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373

dziś pogrzeb topielców Kasia Hania Mietek i Andrzejek

Polecane posty

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373

czytam na interii "rodzina chce zeby to byla uroczystosc rodzinna ,prywatna"... a tam cala wioska ludzi stoi-rząd dzieciaczkow z białymi rozami - chywta mnei za serce....Maluchy 7 letnie z przestraszonymi minami....stoją grzecznie i powaznie...chyba do konca nie swiadome tego co sie stalo.;( Niektore zapewne z klasy ,ubrane w czarne bluzeczki.... no i oczywiscie fotoreporter interii ktory zrobil 6 zdjęc :( bo przeciez rodzina chciala zeby bylo prywatnie.... 4 biale trumienki...wokol nich 16 stu powaznych panów w bialcych rekawiczkach :( srodek wakacji,ladna pogoda... One juz nie wrocą...Nie usiadą obok swoich rowiesnikow..Jedno miejsce bedzie puste w klasie...Baaa....4 miejsca :( Matka bedzie chodzic na groby 4 swoich dzieci...matka bedzie patrzec na ich puste pokoje...na ich rzeczy,na ich ciuchy,....matka bedzie wsluchaiwac sie w gluchą ciszę popoldniami...Matka bedzie nakrywac puste talerze do stolu... Milo ze chociaż jakis tam sponosor zafundował im pochówek i calą wyprawkę w ostateczną drogę... milo ,ze DOSTALI POLICYJNEGO PSYCHOOLOGA...ALE CO on im "zrobi" teraz???? no co??????/ jak im pomoze ??? jakie slowa w tej sytuacji mogą pomóc??? jakim autorytetetem dla zrozpaczonych rodzicow jest jakas pani pscholozka??? Dziwna sprawa...MATKA ok-.mogla byc troszkę "nierozumna "(moze wychowala sie nad tą rzeką i myslala ze jest bezpeiczna),ale ta opiekunka spoelczna???Mozna niezauwzayc ze ci jedno dziecko wchodiz do wody... ALE WESZLO ICH TAM 4!!! ZA przyzwoleniem i dozorem DOROSLYCH LUDZI. EH,musialam sie wyzalic. Nie obsrywajcie TU polityki,rządzacych i nie spiskujcie ze oni powinni miec kolonie..BO TU ZAWIEDLI kokretni ludzie-MATKA,OJCIEC,opiekunka,MOZE TEN kto nie postawił tam tABLICY OSTRZEGAWCZEJ....MOZE W KONCU NAUCZYCIELE GEOGRAFII ,ktorzy MI WALKOWALI OD ZEROWKI O ZAGROZENIACH ,(ogien,gory,woda) a im tego nie wpojono.(?)

Gość gość
Dziwne wyrazenie,,topielcow''.Nie lepiej dzieci?

Gość gość
k***a ześ zablysnąl ta uwgą o popawnosci stylistycznej.... trec sie liczy.!! czy to nei straszne?:O

Gość gość
I po co ten temat? Ludzie giną co dziennie A rodzina chce prywatności tak a nie wałkowania teraz o niej na każdym forum przez jakieś gimgówna wielce współczujące

Gość gość
Moze i nie chodzi tu o poprawnosc stylistyczna,ale ja na miejscu tej matki nie chcialabym,zeby moje dzieci tak nazywano.A forum sluzy do wymieny pogladow i wydaje mi sie,ze swoj komentarz ujelam,w miare kulturalny sposob.Co do samej tragedii,bardzo wspolczuje matce,bo juz strata jednego dziecka pozostawia ogromny bol w rodzicach a co dopiero czworki.

Gość sierotka Marycha
Umierają codziennie, ale stracić na raz 4 dzieci to jest coś nieprawdopodobnego i nie dzieje się często. Ja cyklicznie straciłam całą rodzinę i to też wybiega poza moje rozumowanie, życie jest brutalne.