Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić jestem załamany

Polecane posty

Gość gość

Od przeszło roku walczę o pewną dziewczynę, jednak ona mnie cały czas olewa. Parę dni temu poznała pewnego faceta i od tamtego czasu on ją cały czas absorbuje. Widać, że się jej podoba. Co mogę zrobić, żeby w końcu zwróciła na mnie uwagę??? Proszę o pomoc :(

Gość gość
Cóż, skoro ona Cię olewała cały czas, to i nadal tak będzie :) A teraz, jak poznała tego gościa, to nie masz już szans. Taka jest prawda, odpuść sobie i żyj swoim życiem, a im daj spokój :)

Gość gość
Tak łatwo to powiedzieć, tak trudno to zrobić :( A ona nic nie robi, tylko pisze z Nim ciągle, wychodzi gdzieś, spędza czas, a na mnie miejsca już zabrakło, nie odpisuje na SMS-y, nie odbiera telefonów, masakra jakaś :( Ostatnio się pokłóciliśmy ze sobą, ale nie sądziłem, że to aż do tego stopnia dojdzie :(((

Gość bum cyk cyk 18908
Chłopie, a może Cię nie olała ze względu na Niego, tylko ze względu na to jaki jesteś po prostu? Może ma Ciebie za przyjaciela, zbyt miłego ułożonego, a w Nim znalazła w chwilę to, czego u Ciebie nawet nie chciała szukać? Albo szukała i nie znalazła? Może jej zwyczajnie nie odpowiadasz? Zwalanie winy na tego faceta jest bez sensu, bo każdy kocha tak, jak chce. Nie zmusisz jej do niczego, tym bardziej, że pewnie teraz jest szczęśliwa i planuje z Nim przyszłość. Pewnie znaleźli ze sobą wspólny język, doszły wspólne zainteresowania, poglądy na życie, świat. To jest koniec i pojmij to, życie singla też ma swoje plusy :)

Gość gość
Ja nie wiem, co ja zrobiłem źle :( Ja jestem od Niego gorszy czy co? On lubi metal, rocka i tym podobne, ona też, a przy tym jest przystojny (tak mi powiedziała moja siostra, jak pokazałem jej jego zdjęcie), ja próbowałem wsłuchać się w tego rocka, ale mi nie odpowiada taka muzyka, wolę elektroniczną, taneczną. Czasami się kłóciliśmy, raz było gorzej, raz było lepiej, czasami miałem wrażenie, że w końcu z Nią będę, jednak chwilę potem przychodziło potężne rozczarowanie. Nie mogę uwierzyć, że tak się kończy moja znajomość z Nią, a ja tak ją kocham, chciałem z Nią być, poświęciłem dla Niej wiele, a ona takie coś mi zrobiła :(

Gość gość
Dnia Saturday, August 10, 2013 o 19:27, Gość gość napisał:

Ja nie wiem, co ja zrobiłem źle :( Ja jestem od Niego gorszy czy co? On lubi metal, rocka i tym podobne, ona też, a przy tym jest przystojny (tak mi powiedziała moja siostra, jak pokazałem jej jego zdjęcie), ja próbowałem wsłuchać się w tego rocka, ale mi nie odpowiada taka muzyka, wolę elektroniczną, taneczną. Czasami się kłóciliśmy, raz było gorzej, raz było lepiej, czasami miałem wrażenie, że w końcu z Nią będę, jednak chwilę potem przychodziło potężne rozczarowanie. Nie mogę uwierzyć, że tak się kończy moja znajomość z Nią, a ja tak ją kocham, chciałem z Nią być, poświęciłem dla Niej wiele, a ona takie coś mi zrobiła :(

Ona też chciała z tobą być, nawet nie wiesz jak bardzo, ale Ty byłeś w związku z inną.

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ona też chciała z tobą być, nawet nie wiesz jak bardzo, ale Ty byłeś w związku z inną.

Prosiła długo byś ją zostawił i wrócił.Byłeś niewzruszony.