Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schudłam 15 kilo w 6 tygodni

Polecane posty

Gość gość

to jeszcze nie koniec mojego odchudzania, ale martwię się, że zostanie mi obwisła skóra na brzuchu macie jakieś sposoby na to? intensywnie ćwiczyc teraz nie mogę, ze względu na dietę robię naprzemienne prysznice i masuję skórę rękawicą do masażu

Gość gość
kup dobry balsam albo krem

Gość gość
Woow, to co Ty jesz?

Gość gość
jaki balsam albo krem? zwykły nawilżający? to coś pomoże? co do diety - piję soki warzywno-owocowe świeżo wyciskane, zawsze z dużą ilością zieleniny z takim sposobem na zgubienie zbędnych kilogramów i na poprawę zdrowia spotkałam się w Stanach, gdy byłam na wakacjach i mnie wciągnęło ;)

Gość gość
smaruj oliwka dla dzieci, ja tak robiłam schudłam 20kg i nie było obwisłej skóry i rozstepów.

Gość gość
a oprócz tych soków coś jesz ????

Gość gość
oliwka, dobry pomysł :) dzięki nie, poza sokami nie jem nic piję soków tyle, ile chcę, zwykle koło 2 litrów dziennie głównie z różnych sałat, bazylii, natki pietruszki, selera naciowego, ogórków, marchewki, jabłek i tego, o mi wpadnie w oko akurat

Gość gość
to trochę wyniszczająca ta dieta, nie ma białka, tłuszczu. A okres masz? Ja kiedyś 2 miesiące jadłam same warzywa i rozwaliłam sobie hormony teraz już uważam i rozsądnie sie odchudzam.

Gość naomi_photo
Cześć dziewczyny :) ! Pomóżcie mi.. mam 16 lat, 161cm wzrostu i waze prawie 80 kg :'( .co mam robić ? jaka dieta ? może tabletki- jakie? Mam bardzo wysokie ciśnienie oraz tetno więc duże wysiłki bieganie itd odpadają niestety.... pomozecie ? proszę

Gość gość
to do dietetyka, zrobić podstawowe badania, a co do ćwiczeń to na początek szybkie marsze.

Gość gość
w zeszłym tygodniu robiłam sobie badania krwi , wszystko OK czuję się świetnie, okres mam (zninął PMS), włosy super, mam masę energii, odstawiłam już kilka leków póki co jest znakomicie spotkałam ludzi, którzy robią sobie taką kurację regularnie, co roku i są okazami zdrowia

Gość nhg5
a podaj przykładowy dzienny jadłospis swój, może sama spróbuje takie coś, bo ostatnio dużo imprez, alko, fastfoody i czuję się niezbyt dobrze;/

Gość gość
jadłospis ;) hihi wczorajszy śniadanie: sok z sałat, natki pietruszki, winorgon obiad: sok z sałat, bazylii, pomidorów, ogórków, selera naciowego i jabłek kolacja: sok z marchewki, moreli, gruszek i ... sałat ;) w nocy miałam jeszcze ochotę na co nieco i był sok z 3 pomarańczy większość mam eko, poza winogronami i selerem naciowym polecana jest do tego wyciskarka wolnoobrotowa ze ślimakiem (np. hurom, omega), nie sokowirówka

Gość gość
musze teraz wyjśc z domu, jeżeli ktoś będzie miał jakieś pytania, to odpiszę wieczorem ostrzegam, że to jest dieta dla twardzielek ;) ale podobno każdy może spokojnie robić sobie dzień czy dwa w każdym tygodniu na sokach i to bardzo dobrze wpływa na zdrowie

Gość naomi_photo
tak tylko jest problem mama nie chce:/

Gość gość
namów mamę na dietę soutch beach albo montignac, obie zdrowe i skuteczne

Gość naomi_photo
zdarza się że 200/100, 150/110 itd tetno też mam 100,120 i wyżej biorę leki które za wiele nie dają i dlatego kardiolog zmienia je non stop .. wierzcie mi że ja mało jem nie jem chipsów żadnych orenzad coli itd paluszki czasem, nie sole mało slodze :( wgl nie jem słodyczy nie wiem ale chyba to też ma znaczenie moi rodzice są otyli .

Gość Doktor Mosley radzi
a wszystko dzięki przynoszącej zaskakujące rezultaty kuracji DOKTORA MOSLEYA !

Gość Krewetka27
jak ci skóra obwisa i nie jest jędrna to spróbuj herbatki figura forever, bo zawiera kolagen,algi i inne dobre składniki, wspomaga przemianę materii. Ja popijam ją miesiąc i trochę celullitu mi zeszło. oczywiście przy pomocy ćwiczeń

Gość gość
a która lepsza Figura Forever czy Figura Detox, bo nie wiem, którą kupić?