Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY NIE MIAŁAM ORGAZMU

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, nigdy nie miałam orgazmu z moim męźczyzną, jestem z nim 3 lata, bardzo trudno mi żyć z faktem, że oszukuje, iż mi dobrze, owszem podnieca mnie, ale tylko to, gdy tylko go widzę, oczywiście mam kisiel w majtkach, ale orgazmu nigdy nie miałam, jak kochamy się długo to mnie to nudzi , jeśli krócej to partner kończy i idziemy spać.

Gość gość
coś z tobą jest nie tak, może masz jakąś blokadę w głowie, pewnie myślisz zawsze, że orgazmu nie będzie, no i nie ma. Dziwne to. Oszukujesz siebie i jego, ale lepiej mu nie mów po 3 latach, że udajesz orgazmy, że nie miałaś z nim, bo go to załamie. Nie lepiej porozmawiać i powiedzieć jak lubisz, mocno, szybko, wolno itp. jakoś się dograć, a nie tak kłamać?

Gość gość
Ale w łóżku sporo rozmawiamy, o wszystkim, jaka pozycja, jaka siła, czy nic mnie nie boli itp, a ja nigdy tego orgazmu nie miałam, dlatego zastanawiam się co jest nie tak.

Gość gość
blokada pewnie, najlepiej idź do seksuologa na konsultacje.

Gość gość
Wydaje mi się, że sexuolog nic nie pomoże, może chodzi o partnera, ale wiem, że strasznie się stara, chyba nawet czuje, że to mnie średnio podnieca.