Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kojgfdsxgjklkhgdxcvbnmjh

przybory szkolne

Polecane posty

Gdzie najlepiej i najtaniej kupic przybory szkolne? Jestem studentka, wiec musze sprawic sobie kilka kolowych notatnikow A4, cienkopisow, zakreslaczy, olowkow, segregatorow.... wbrew pozorom jest to spory wydatek. Dzie kupujecie takie rzeczy?

Gość kretkakakakkokoko
ja lubie male papiernicze sklepy, niestety sa one z reguly najdrozsze...

Gość gość
to chyba wybierasz się na 1 rok, skoro, myślisz, że trzeba ci tyle przyborów i zeszytów, w których będziesz notować każdy wykład :classic_cool:

Gość gość
Najtaniej w hipermarketach

Gość gość
Idz do pepco. Poza tym wystarczy ci jeden zeszyt.

wybieram sie na 3 rok i ostatnie lata pokazaly, ze te rzeczy sie przydadza, a wydaje mi sie, ze moze lepiej je sobie sprawic teraz, niz jak sie zacznie prawdziwy szal;)

Gość gość
Spory wydatek? 4 zeszyty segregator ii dlugopis? To max 50 zl. Ciesz sie ze nie jestes juz w szkole, na ksiazki trzbea wydac po 400 zl

niestety nie mam pepco w moim miescie

jasne ze sie ciesze, ze nie musze wydawac 400 zl, ale 100 na studencka kieszen to JEST spory wydatek, uwierz mi;)

jakies pomysly? jakie konkretnie hipermarkety macie na mysli? w zeszlym roku kupowlam rzeczy w tesco, ale nie bylam zbyt zadowolona, nie mieli zbyt duzego wyboru (przynajmniej w tym w ktorym bylam

Gość anka ka ka
100 zł? prosze cie.... w supermarketach zazwyczaj takie rzeczy sa za grosze, albo w "chinskich" sklepach mozesz czesc kupic za bezcen... no chyba ze musi byc to herlitz, pelikan etc to inna bajka

nie musze miec herlitza, ale lubie jak papier jest gruby, bo pisze po dwoch stronach kartki, dlatego pomyslalam,ze warto zrobic wywiad:) kiedys np udalo mi sie kupic 120kartkowy zeszyt na spirali w empiku. papier byl gruby, przyjemnie sie pozniej korzystalo z tych notatek. Jesli sie kupi chinszczyzne, to po kilkakrotnym przewertowaniu notatek, kartki wygladaja tragicznie.

Gość anka ka ka
w tzw "chinskich" sklepach mozna tez znalezc produkty bardzo dobrej jakosci, wiec nie generalizuj. tyle ze są tańsze.

Gość gość
na pewno w marketach będzie taniej, musisz posprawdzać, bo naprawdę robi różnicę, gdzie się kupuje. Tylko też na niektórych rzeczach nie specjalnie jest sens, ja zawsze staram się kupować dziecku dobrej jakości długopisy i cienkopisy stabilo, bo dzięki temu na pewno lepiej będzie mu się pisać i ćwiczyć rękę.

Gość gość
a czy ktoś z was zamawiał przybory z jakiegoś sklepu internetowego? ja ostatnio natknęłam się na coś takiego http://www.boxline.pl i wlasnie tam sa promocje, ale moze ktos z was korzystal i moglby polecic?